Begrip

Bodybag

Bodybag van canvas met riemen

Algemeen

Een bodybag wordt ook wel een sleepingbag genoemd. In het nederlands zou het dan een lichaamszak of slaapzak moeten betekenen. Bodybags zijn er voor bedoeld om een onderdanige, of een ieder die het lekker vindt, voor langere tijd op te bergen. En eventueel dus een hele nacht in te laten overnachten. De armen horen naast het lijf te blijven en er zijn zakken te koop waarmee je dat kunt garanderen. Aan de binnenkant zijn zakken genaaid waarin de armen moeten. Als de zak helemaal gesloten is en de riemen strak getrokken, is het onmogelijk om de armen nog uit die zakken te krijgen. Geen mogelijkheid tot ongeoorloofd masturberen dus. 

Bodybags zijn ook te koop in leer en rubber. Maar over het algemeen wordt gekozen voor het sterke materiaal canvas. Mede omdat canvas naar de stomerij kan en je de slaapzak dus schoon kunt houden.

Je kunt ook kiezen voor een uitgebreide bodybag. Zo kun je ze krijgen met niet alleen riemen, maar ook met ritsen. Ritsen op -strategische- plekken zodat er toegang gezocht kan worden tot kruis en borsten. Met zogenaamde D-ringen aan de zijkanten zodat er ook gebondeerd kan worden vanaf de bodybag. Tevens kun je -zakken- kopen waarin je echt van Top tot teen in kunt, dus ook met je hoofd.

Voor mensen die houden van Bondage omdat het rustgevend of relaxend is, je moet je er namelijk aan overgeven, kan de bodybag een leuke afwisseling zijn voor de bekendere manieren van fixeren door middel van touw of folie. Je ligt vast, kunt er niet uit, maar je ligt ook comfortabel, er snijdt niets af en als je geen problemen hebt met op je rug slapen kun je het makkelijk een nacht volhouden.

Leuke tip: Leg je sub in een bodybag met rits ter hoogte van het kruis. Stop een Vibrator tussen haar benen en rits de zak weer dicht. En genieten maar....

MissBogey

Bodybag waaraan je touw of ketting kunt vastmaken

Tags

Nog niet gekoppeld aan activiteiten

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
19-04-2006 20:20
19-04-2006 01:23
6806x


73 Deelnemers op de site. 20577 Actieve deelnemers. 509 bezoekers.