Begrip

Ballstretcher

Simpele stretcher van leer met ring

Algemeen

Een ball strecher gebruik je om je zak uit te rekken of om de druk op te voeren. Je trekt de huid van je balzak naar beneden, zorgt dat je ballen beiden -beneden- zijn en naar gelang hoeveel ruimte je dan hebt doe je er een -band- om. Ballstrechers vind je in allerlei maten en van allerlei materialen. Hele simpele zoals hierboven tot hele ingenieuse met sloten en mogelijkheden om de boel nog eens te verzwaren. Met enige oefening rekt de huid van je balzak uit en kun je steeds bredere en zwaardere stretchers gebruiken mocht je dat willen.

Dit is een speeltje dat veel mannen voor zichzelf gebruiken, hoewel er natuurlijk ook talloze Dominanten zijn die het hun onderdaan willen aandoen. Het uitrekken van de zak en er gewichten aanhangen is natuurlijk niet altijd even pijnloos dus ook een leuke manier van spelen voor de Sadist.

Roestvrijstaal, dus zware ballstrechter die je vast zet dmv inbussleutel

Balhangers

Er zijn ook ballstrechers die niet alleen de huid van de balzak uitrekken doordat er iets omheen gaat maar waarmee je het doel bereikt door gewichten aan de zak te hangen. De zogenaamde parachute die je aan de balzak hangt  om er vervolgens gewichten aan te hangen is wel het bekendst. Maar ook met de speeltjes waarbij je van alles aan de zak  moet hangen zul je veel verschillende mogelijkheden kunnen vinden. Net wat je leuk lijkt!

Voorbeeld

Boven een voorbeeld van een ballstrecher die de huid van de balzak uitrekt door middel van een brede band , en de mogelijkheid geeft er gewichten aan te hangen.

MissBogey

Tags

Onderstaande activiteiten uit de Checklist komen in dit Begrip voor.
Je kunt hier alle publicaties met soortgelijke inhoud terugvinden.

Beperken bewegingsvrijheid
Zakbondage
Prikkels en Pijn
CBT (penis- en zakfoltering)

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

aanbeveling
10-04-2006 18:36
10-04-2006 00:03
16662x


74 Deelnemers op de site. 20585 Actieve deelnemers. 535 bezoekers.