Boekbespreking

Een boekbespreking bevat de mening van een deelnemer over een boek. Alle meningen bij elkaar helpen je om te bepalen of een boek voor jou interessant is. Heb je zelf een boek gelezen? Schroom niet om je eigen mening te delen met een nieuwe boekbespreking. Je doet er anderen een groot plezier mee.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Boekbespreking '11 minuten'

11 minuten
Roman

Recensie

Een boek om in één adem uit te lezen, net als andere boeken van deze schrijver. Bepaalde hoofdstukken heb ik meerdere keren gelezen en iedere keer raakte het me op een andere manier.
Ik ben geraakt door de verhouding die de mensen in dit boek aangaan en hoe deze zich verder ontwikkelt. Herkenning is er ook: het gevoel van bevrijding en de hunkering van Maria. Ook de kracht die het maken van keuzes met zich meebrengt komt duidelijk naar voren.

Het boek heeft me gestimuleerd te genieten van bdsm, maar ook om eruit te stappen en mijzelf de ruimte te geven om mij op een andere manier te ontwikkelen, om mij nu 'gelouterd' opnieuw -en anders- met bdsm bezig te houden.

Spiritualiteit en persoonlijke ontwikkeling spelen een belangrijke rol in de boeken van Paulo Coelho, wat je ook in elf minuten terugziet.

Waardering

(5)
Wees de eerste om deze Boekbespreking een aanbeveling te geven.

Alle boekbesprekingen van dit boek

DatumWaarderingOordeelaanbevelingteamkeuze
04-04-2010 (5)Profielafbeelding Standaard-DeelnemerMan D (Deelnemer 61381) (1962)

Een boek om in één adem uit te lezen, net als andere boeken van deze schrijver. Bepaalde hoofdstukken heb ik meerdere keren gelezen en iedere keer raakte het me op een andere manier. Ik ben geraakt door de verhouding die de mensen in dit boek ...

aanbeveling
11-01-2004 (5)Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 7782) (1971)

Dit is het verhaal van de Braziliaanse Maria die als Salsa danseres naar Geneve gaat en daar al snel in de prostitutie terecht komt. Ze doet haar werk echter zonder schaamte, omdat ze zich over geeft aan haar ervaringen en omdat ze zichzelf niet ...

Lees verder ...
aanbeveling
01-01-2000 (3)Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 5) (1960)

Standaard neutrale toekenning door supportteam

aanbeveling

Openbare reacties op deze Boekbespreking

(Je moet ingelogd zijn om een openbare reactie te plaatsen)

Reacties van deelnemers op deze bijdrage

Geef als eerste een reactie.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
04-04-2010 17:46
04-04-2010 17:47
1720x


127 Deelnemers op de site. 19833 Actieve deelnemers. 1351 bezoekers.