Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer of Basis-Deelnemer Basis-Deelnemer is.

Hoi leuke sub, bewust en spontaan.

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 85654) (1960)

Man zoekt onderdanige vrouw (20 tot 75 jaar) uit Nederland voor vast spel/sekscontact

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Hier John een dominant, zeer goed niveau. Eerlijkheid, respect, vertrouwen, discretie, hygiëne en verantwoordelijk gedrag vind ik wederzijds van zelfsprekend. Ik ben single en zou graag een leuk en spontaan contact vinden met een vrouw of stel. Een wederzijdse klik is belangrijk en die kan je alleen bij een ontmoeting ervaren. Ik woon in de regio Rotterdam en kan gemakkelijk verplaatsen en bij een vast contact ontvangen.
Ik ben 184 lang een weeg 82 kg, brede schouders 62 jaar, en single. een brede scheiding ;-) in grijs haar, groene ogen.

Wat zoekt de adverteerder?

een spontane vrouw (single of vrouw van een stel of stel) die openstaat/-staan voor experimenteren en ondernemend is, (geen voorkeur voor blond of brunette of rood) Ik zoek een persoon die sprankelt en boeit met die klik.
Onder een vast contact versta ik geregeld contact en dat hoeft niet altijd te zijn om te spelen, maar er ook zijn voor elkaar zonder claimen over en weer, zoals in een echte veelbetekenende vriendschap ( er zijn voor elkaar) met een plus. Er moet gelachen kunnen worden ook gedurende het spel, maar een serieus gesprek wordt niet uit de weg gegaan.

Wat kun je wel verwachten?

betrouwbaar, eerlijkheid, respect, discretie e.d.. maar dat had ik al geschreven. Ik heb geen specifieke BDSM-ruimte wel materiaal en draag ook geen leren broek of zoiets. Laten we eerst kennismaken. Ik ben een dominant, voorkeur voor van het opbouwen van een contact om zo samen verder te komen. Een eenmalige date kan ook, alleen de fuckmachine ervaren. Een vriendschap met een plus.
In sessies heb ik gemerkt dat ik mij ontwikkel en een balans tussen lust en pijn (niet extreem) zoek, waarin alles afgestemd met de ander natuurlijk. Mijn voorkeuren zijn onder andere keuring, gebruik, spanking, toys (ik bezit een elektrische neukmachine) en opdrachten.
BDSM is voor mij een verlengstuk van het leven en geen invulling er van.

Wat kun je niet verwachten?

als we afspreken dat iets niet gewenst is dan hoort dat in deze rubriek

Wees de eerste om deze Advertentie een aanbeveling te geven.

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
10-07-2024 18:10
10-07-2024 18:10
11-07-2024 11:17
39x


7 Deelnemers op de site. 20609 Actieve deelnemers. 118 bezoekers.