Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer of Basis-Deelnemer Basis-Deelnemer is.

Leuke en ervaren Dom, zoekt vaste sub/LG/brat

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 135292) (1991)

Man zoekt onderdanige vrouw (18 tot 50 jaar) uit Nederland voor vast spel/sekscontact

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

He daar,

Dit gaat echt een lang stuk tekst worden dus ik waarschuw je alvast, neem een kop koffie, thee of fristi ofzo, misschien wat popcorn of chips (samen met de koffie? Bah). Aaaaanywaay, ik zoek dus een sub, wow echt? Nee joh, dat had je vast niet verwacht met zo'n titel. Ik zal het even opbreken in stukjes omdat ik nogal eens afdwaal als ik aan het schrijven of nadenken ben. Dan krijg je misschien een idee van wie ik ben en wat ik zoek en misschien zie ik je berichtje dan wel voorbij komen.

Wie ben ik, deel 1 the vanilla shit.

Itsa me Mario! Oke nee ik ben niet een kleine italiaanse loodgieter met een grote snor die graag paddo's eet om groter te worden. Wie of wat ik dan wel ben is een complexe vraag waar ik antwoord op zal proberen te geven door mezelf in hokjes te stoppen. Prepare yourself for a lot of sentences starting with 'ik.'
Ik ben een heteroseksuele niet van origine Nederlandse man (ik heb ook een licht tintje). Ik word aantrekkelijk gevonden door vrouwen, hoewel smaken verschillen. Ik ben goed verzorgd, goed gekleed en ik ruik altijd lekker. Ik ben relatief hoogopgeleid (Netjes mijn uni afgemaakt, mijn moeder is trots), werk full-time. Ik lees graag en ook veel, varierend van comics tot fantasy/sci-fi/horror boeken en verhalen(+1 als je zonder op te zoeken weet uit welke boekenserie mijn profielnaam komt). Ik hou erg van gamen, koken, eten, sporten en nieuwe dingen ontdekken en doen. Ik heb nog een aantal verre reizen die ik voor de toekomst zou willen plannen. Verder ben ik een vrij zorgzame persoon, mensen om mij heen leunen altijd op mij. Ik ben betrouwbaar, ik kom mijn afspraken na en ik lieg eigenlijk niet (tenzij we gaan mindfucken of een wit leugentje soms). Ik ben iemand die tevreden alleen kan zijn, ik ben van de veronderstelling dat je in eerste instantie jezelf gelukkig moet maken. Alle geluk wat je van anderen krijgt is een bonusje.

Wie ben ik, part two electric boogaloo.

Ik ben een van nature dominante persoon, ik speel geen rol of spel. Betekent dat dat ik je constant kapot domineer? Neen, dat betekent alleen dat ik in bepaalde scenario's op een bepaalde manier reageer en sneller het voortouw neem. In relaties is dat ook zo en in bed al hele6maal (quelle surprise).
Ik heb eigenlijk altijd bdsm/vanilla relaties gehad. Mijn bdsm leven begon al eigenlijk vroeg in mijn leven en heeft altijd een grote rol gespeeld.
Als je mij zou vragen hoe ik mij zou categoriseren in de BDSM, dan zou ik allereerst vragen: Waarom moet dat? En daarna lang nadenken en zeggen: Een mixje van een Daddydom, sadist en brattamer.
Ik hou van een gezonde mix van vernedering, pijn en vooral veel lust tussen mijn sub en mij. Hoe en wat op de voorgrond staat is deels afhankelijk van mijn sub en onze dynamiek. Things to consider: Ik ben een Dom dat net zo gericht is op het mentale aspect als het fysieke, het liefst zet ik een tentje op achter in je brein en woon ik daar zonder huur te betalen.

Wat zoekt de adverteerder?

Jij bent een vrouw, rond mijn leeftijd of jonger. Je bent een sub, LG of brat (misschien een beetje een masochist?). Je bent goed verzorgd, aantrekkelijk, hebt een eigen leven waar je iemand bij zoekt die een toevoeging kan zijn. Je bent betrouwbaar, warm en hebt een gevoel voor humor. Je zoekt een vaste D of Meester waar je naast de BDSM relatie ook een vanilla relatie mee kunt hebben en gaat er dan ook 100% voor (je mag zeker verwachten dat ik dat ook zal doen). Afstand vind ik nooit zo problematisch, hoewel mijn voorkeur uitgaat naar iemand die dichtbij woont zodat we ook spontaan wat kunnen ondernemen.

Wat kun je wel verwachten?

Staat hierboven eigenlijk al vrij uitgebreid.

Wat kun je niet verwachten?

Last but no least!

Ik heb absoluut geen haast en ik ben ook niet wanhopig opzoek, zoals ik zei, I'm fine being alone.

Maar het leven zou nog leuker zijn met jou erbij:).

Wees de eerste om deze Advertentie een aanbeveling te geven.

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
09-07-2024 17:21
09-07-2024 17:21
00-00-0000 00:00
43x


72 Deelnemers op de site. 20609 Actieve deelnemers. 177 bezoekers.