Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer of Basis-Deelnemer Basis-Deelnemer is.

Ervaren, strenge, maar rechtvaardige Dom op niveau voor classy (lust) sub

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 140992) (1973)

Man zoekt onderdanige vrouw (22 tot 45 jaar) uit Nederland voor vast spel/sekscontact

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Ik ben een ervaren, strenge, maar rechtvaardige Dom op niveau, Ik ben meer dan 20 jaar actief bezig en kieskeurig. Daarom is de juiste sub voor mij een speld in een hooiberg. Lustgebruik is voor mij een belangrijk onderdeel binnen de interactie.

Wat zoekt de adverteerder?

Een verzorgde, goed uitziende, stijlvolle, verzorgde intelligente (lust)sub op niveau. A lady on the inside and slut on the inside. Je bent een teaser en daagt graag uit. Bij het juiste gevoel durf je jezelf over te geven. Je leert graag en je wilt jezelf ontwikkelen.

Goed gekleed vind ik hierbij erg belangrijk. Netjes, classy, sexy en vrouwelijk. Onderdanig zijn kun je mijn inziens niet spelen, maar dat zit in je. Al hoeft je in het dagelijks leven zeker niet onderdanig te zijn. Ik voel snel of het er is of niet. BDSM kan ook in het dagelijks leven een rol spelen, maar het hoeft voor mij niet 24/7. Enkele steekwoorden: Natuurlijk onderdanig, slet zijn voor Dom, keelneuken, anal en anal play, gagging, ruige harde seks, bondage, spanken, flogger, dirty talk, haren trekken, mind games, kinky, sexy en slutty kleding in private.

Wat kun je wel verwachten?

Duurzaam en diepgaand contact. Aandacht, respect, vertrouwen en veiligheid, passie, spanning en het verleggen van grenzen. Oor naar jouw wensen en hoe je wilt ontwikkelen als sub.

Wat kun je niet verwachten?

Los, eenmalig en oppervlakkig contact.

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
09-07-2024 16:01
09-07-2024 16:01
00-00-0000 00:00
45x


69 Deelnemers op de site. 20609 Actieve deelnemers. 177 bezoekers.