Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer of Basis-Deelnemer Basis-Deelnemer is.

Wie wil mijn lieve, zorgzame (Daddy)Dom zijn?

Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 111752) (1973)

Vrouw zoekt hetero dominante man (45 tot 65 jaar) uit Nederland voor vast spel/sekscontact

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Zelf ben ik een vrouw van 51 jaar. Al vijfendertig jaar weet ik dat ik sub ben. Mijn man deelt mijn verlangens niet. Ik ben, met zijn medeweten, op zoek naar een liefdevolle dominant.

BDSM is thuiskomen voor mij. Ik ben een gevoelige, open, humorvolle vrouw, kunstzinnig, met EQ en IQ. De combinatie gevoelig en open is een lastige, die maakt dat ik intens kan reageren, dat is fijn als het om genieten gaat, maar wanneer ik mij onzeker of gekwetst voel is het minder prettig. Toch zie ik het als positieve karaktereigenschappen, omdat het hierdoor wel mogelijk is om mooie gesprekken te hebben, te delen in mijn gevoel en dat van de ander.

Ik heb een Dominant nodig die zijn meisje wil sturen, die haar wil omringen met zorg en toewijding en die haar met zijn ogen, stem en woorden kan raken. Een Dom die haar overgave aan hem op waarde weet te schatten.

In de laatste 7,5 jaar heb ik mijzelf als sub steeds wat beter leren kennen. Lust, bondage en pijn vind ik fijn. Vernedering kan ook opwinding veroorzaken, maar dat is iets voor als het vertrouwen in mijn D er helemaal is. Ik heb gemerkt dat alleen een beetje kinky niet genoeg is voor mij. Het gaat veel dieper. De verbinding tussen een Dominant en zijn sub maken het mogelijk de verhoudingen met een blik of opgetrokken wenkbrauw duidelijk te maken. Er kan tijdens een gesprek, tussen de regels door, een tweede gesprek op een heel ander niveau gevoerd worden. Dat kan mij van mijn stuk brengen, ervoor zorgen dat ik het even niet meer weet. Om mij vervolgens onmiskenbaar op mijn plaats aan te laten komen. Voor de buitenwereld tegenover hem, netjes op mijn stoel. In onze geest daar waar ik hoor, aan zijn voeten, mijn hoofd in zijn schoot en zijn hand strelend door mijn haar, wachtend op waarheen hij mij zal leiden.

Ik hoop een D te vinden waarmee ik het bovenstaande kan delen, wiens wensen passen bij dat waar ik naar verlang, zodat we elkaar als vanzelf aanvullen. Hij heeft humor, is schoon op zichzelf, kan mij regelmatig ontvangen, hij ziet het belang van veiligheid in en handelt daar ook naar.

Wat zoekt de adverteerder?

Ik zoek een lieve, zorgzame (Daddy)Dom. Iemand die ook graag knuffelt en houdt van heerlijk zoenen, iemand met geduld, die om kan gaan met mijn verlangens en mijn nogal onlogische combinatie van "er durven zijn" en onzekerheid, iemand die niet afstandelijk wil blijven, maar een verbinding aan wil gaan. Het is mijn bedoeling samen een langdurige bdsm relatie op te bouwen.

Wat kun je wel verwachten?

Een enthousiaste, lieve, gezellige, chaotische vrouw, die ook het meisje in haar meebrengt.

Ik zou graag in gesprek gaan om te onderzoeken of de verlangens die wij beiden hebben bij elkaar passen. Hoe mooi is het, als je door het vervullen van je eigen verlangens, als vanzelf die van de ander vervult, zoals de twee zijden van een ritssluiting die samen komen en in elkaar grijpen.

Wat kun je niet verwachten?

Veel spreekt vanzelf.

Dat ik mij bij de eerste kennismaking of zelfs al eerder onderdanig opstel.

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 21x
07-07-2024 19:56
07-07-2024 20:43
07-07-2024 20:42
451x


72 Deelnemers op de site. 20609 Actieve deelnemers. 186 bezoekers.