Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer of Basis-Deelnemer Basis-Deelnemer is.

Lange, zwarte dominante man zoekt rijpe vrouwelijke sub die wie weet wat ze wil

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 74269) (1953)

Man zoekt hetero onderdanige vrouw (55 tot 70 jaar) uit Nederland voor vast spel/sekscontact

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Ik ben een lange bruine Amsterdamse Dom met aardig wat ervaring in BDSM. Ik ben benieuwd of het op mijn leeftijd (70) nog lukt om een vrouw te interesseren voor een verkenning van onze bdsm-verlangens.

Mijn rol (Dom/Meester) in een relatie/spel is deels afhankelijk van de verlangens en lusten van de degene die zichzelf aan mij heeft toevertrouwd. Ik streef naar een combinatie van vertrouwen, lust, verleiding, uitdaging, gestrengheid, macht, overgave, onderwerping, 'theatraliteit'. Ik ga daarbij uit van complementariteit van Dom en sub, sub en Dom. Voorop staat respect voor elkaars grenzen, maar tegelijk ook de verkenning van die grenzen.en

Sinds twee jaar ben ik een ambteloos burger, maar ik werk nog steeds als wetenschappelijk onderzoeker en docent.

Wat zoekt de adverteerder?

Ik zoek een wereldse en zelfbewuste sub die zich bewust is van de donkere kanten en tegenstrijdigheden in haar seksuele identiteit. Een sub die niet schuwt om deze kanten in een D/s-relatie te beleven. Ze paart zelfstandigheid aan aanhankelijkheid, zelfbewustheid aan overgave en nuchterheid aan vervoering.
Kortom: een zelfbewuste vrouwelijk sub die weet wat ze wil en/of met mij wil ontdekken welke haar verlangens en lusten zijn en waar haar hart/grenzen liggen.

Wat kun je wel verwachten?

Een intelligente en sociaal vaardige gentleman (in beide betekenissen van het woord) die meer is dan alleen een Dom. Een erudiete, filosofisch angehauchte man die de wereld heeft verkend, graag een gesprek over van alles voert, en net zo goed thuis is in een operazaal als het theater. Een dom die samen met een sub in een veilige omgeving de intensiteit, subtiliteit en de symbiotische kanten van een D/s spel/relatie wil exploreren.

Als gevolg van een ongeluk ben ik gedwongen met een wandelstok te lopen. Dit betekent echter niet dat ik op zoek ben naar een mantelzorger/verzorger.

Wat kun je niet verwachten?

Lange e-mailwisselingen.

Wie op zoek is naar een levenspartner kan deze advertentie het beste aan zich voorbij laten gaan. Ik heb een geweldige levenspartner (met wie ik niet samen woon), die weet heeft van mijn BDSM-leven.

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
07-07-2024 18:25
07-07-2024 18:25
08-07-2024 01:18
50x


73 Deelnemers op de site. 20609 Actieve deelnemers. 132 bezoekers.