Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer of Basis-Deelnemer Basis-Deelnemer is.

Meester zoekt sub/slavin met serieuze belangstelling voor een wat oudere man.

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 105498) (1950)

Man zoekt hetero onderdanige vrouw (18 tot 70 jaar) uit Nederland voor vast spel/sekscontact

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Hallo, sub/slavin,
Ik ben Willem en woon in een flatje in Zoetermeer. Ik ben dominant en heb wel wat ervaring van vroeger. Ik had toen een D/s verhouding met een leuke sub, dat heeft ongeveer een jaar geduurd, toen kreeg ze een vriendje en hij vond dat ze er mee moest stoppen en dat heeft ze ook gedaan, jammer. Een jaar of vijf later kwam er weer een sub in mijn leven maar dat duurde niet zo lang, zij bleek getrouwd te zijn, dat bleek toen ze mij vertelde dat haar man voor zijn werk naar het buitenland moest en zij ging met hem mee.
Daarna heb ik jarenlang niets met bdsm gedaan want ik had het te druk met mijn werk, daar praat ik later over. Maar nu ben ik met pensioen en wil weer actief worden, want dat blijft toch trekken.
Het is moeilijk te zeggen wat ik heb te bieden, want ik kan me goed aanpassen aan jou. Mijn voorkeur gaat wel uit naar een echte sub/slavin, als je nog geen ervaring hebt ben je ook van harte welkom, alleen door het te doen krijg je ervaring.
Ik maak gebruik van materialen die in elk huishouden zijn te vinden, zoals wasknijpers, klemmetjes, touwtjes, en meer van dat soort dingen en dat zijn er meer dan je zou denken. Ik heb helaas geen ingerichte BDSM-kamer, daar is geen ruimte voor in een flatje. Speciale SM-speeltjes wil ik wel aanschaffen maar alleen als je mijn slavin/sub wilt zijn..
Trek je niet veel aan van mijn leeftijd, dat is maar een getal wat aangeeft hoe lang ik op deze wereldbol rondloop, ik voel me veel jonger. Het is voor een man van mijn leeftijd moeilijk een leuke vrouw te vinden terwijl ik zeker weet dat zij wel bestaat. 's-Morgens heel vroeg als ik wakker wordt voel ik me wel oud maar naarmate het middernachtelijk uur nadert voel ik me steeds jonger worden đŸ˜€, het gemiddelde is mijn werkelijke leeftijd., een duidelijk avondmens dus.
BDSM is voor mij een spel. Tijdens het spel is er een duidelijke scheiding tussen Meester en slavin, maar buiten het spel zijn we gelijkwaardig, dan ben ik geen meester en jij geen slavin, gewoon een vriendschappelijke relatie dus en in vriendschap is een leeftijdsverschil niet belangrijk.

Wat zoekt de adverteerder?

Ik ben op zoek naar een goed uitziende slanke vrouw die een beetje pijn niet uit de weg gaat. Je woont op een niet al te grote afstand van Zoetermeer, ongeveer 50 km, dit is geen harde grens, een tiental km meer hoeft geen bezwaar te zijn. Je hoeft geen ervaring met bdsm te hebben, het is leuk om het te ontdekken. Leeftijd vind ik niet belangrijk want dat is slechts een getal wat alleen maar zegt hoe lang je al op deze aardbol rondloopt en het zegt niets over hoe je bent en dat is toch belangrijker.

Wat kun je wel verwachten?

Wat je kan verwachten is een iets oudere man, niet te dik en niet te mager, die op zoek is naar een leuke sub/slavin. Zoals hierboven al beschreven gebruik ik huishoudelijke dingen voor een fijne bdsm ervaring. Maar er is wel ruimte om te onderhandelen wat ik wel en niet doe en waar wel of niet een stopwoord moet worden gebruikt.

Ik reageer uitsluitend op serieuze reacties van een sub/slavin die oprecht is geĂ¯nteresseerd in contact met een wat oudere man.

Wat kun je niet verwachten?

Ik doe niet aan buitensex, daar is het klimaat in Nederland niet geschikt voor. En ver weg in een bos is toch nog te dichtbij, in dit land kom je overal mensen tegen.
Ik doe ook niet aan poep en plassex, dat is vies en het stinkt te veel. Ik heb liever een glas bier en een frikandel, bijna dezelfde kleur en vorm maar veeeeeeel lekkerder.
Verwacht ook geen gedoe met naalden, jouw huid is geen prikbord.
Ik voorzie je ook niet van tatoeages, want je bent geen stuk tekenpapier.
Ook voor wurgsex moet je niet bij mij zijn, ik bind liever een touwtje om jouw borsten dan om jouw nek, dat is ook veiliger voor jou.
Ik zal ook niets doen met vuur want de brandweer hoeft er van mij niet bij te zijn, ik speel liever alleen met jou. Maar je mag natuurlijk wel voor mij in vuur en vlam komen te staan (figuurlijk dan) en dat vuurtje blus ik niet.
Het lijkt wel alsof ik niet veel doe maar er blijft nog zoveel over, meer dan ik hier op kan schrijven, daar kunnen we beter over praten om het daarna te doen.

Verwacht NIET dat ik reageer op niet-serieuze berichten van nepprofielen van subs die zich zelf bij voorkeur geschikt vinden voor een oudere man.

Wees de eerste om deze Advertentie een aanbeveling te geven.

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
07-07-2024 12:59
07-07-2024 13:00
00-00-0000 00:00
45x


71 Deelnemers op de site. 20609 Actieve deelnemers. 152 bezoekers.