Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer of Basis-Deelnemer Basis-Deelnemer is.

Op zoek naar de mooie en bijzondere diepgang in jouw verlangens.

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 46503) (1983)

Man zoekt onderdanige vrouw (18 tot 50 jaar) uit Nederland voor vast spel/sekscontact

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Een van nature rustige persoonlijkheid. Ik ben een ongebonden, sportieve, natuurlijk dominante man. Met mooie en gevoelige karaktereigenschappen. Met nog een paar bijzondere eigenschappen. Dyslexie, hoogsensitief en heldervoelend. Deze eigenschappen geven mooie en bijzondere mogelijkheden.

Ik sta altijd open voor nieuwe en leuk contacten.
Waar is die bijzondere, onderdanige vrouw die helemaal voor mij wil gaan?
Ik wil met heel mijn hart voor jou gaan, om zo samen een mooie, liefdevolle toekomst op te bouwen. Een toekomst waarin onze verlangens samen komen. Ik zou graag samen met jou de mooiste reizen maken, maar ook genieten van een heerlijke strandwandeling of een romantische avond bij kaarslicht.

Mijn omgeving omschrijft mij als een liefdevolle persoon. Ik ben een warme knuffelbeer, die altijd voor anderen klaar staat. Ik bied een schouder om op te huilen. Maar ik heb ook een andere kant. De dames die de kans hebben gehad mij echt te leren kennen, hebben vaak ook mijn dominante kant ontdekt. Ik ben van mening dat dominant en liefdevol zijn een mooie combinatie is.

In het dagelijks leven ben ik zelfstandig ondernemer. Ik heb mijn eigen coaching- en trainingenbureau op het gebied van ruimtelijk denken. Dit is iets wat ik met veel passie doe. Zelf ben ik dyslectisch, een beelddenker, helder voelend en hoog sensitief. Deze eigenschappen bieden mij mooie en bijzondere mogelijkheden.

Ik ben erg sportief. Ik hou van waterpolo, fietsen, fitness en wandelen. Ook vind ik het erg leuk om na een drukke dag heerlijk voor je te koken. Ik maak dan graag iets speciaals voor je. Verder lees ik veel, ben ik een natuurliefhebber en geniet ik van het leven.

Uiteindelijk hoop ik dat jij de liefde van mijn leven wordt. Het zou fijn zijn als jij net als ik bdsm gevoelens hebt en ook het verlangen om daarin samen dingen te ontdekken. De klik in de liefde is voor mij het belangrijkst. Het gevoel dat je voor elkaar wilt gaan in het leven. De behoefte om samen van de mooie momenten in het leven te genieten, maar ook om samen de moeilijke en minder mooie momenten in het leven te overwinnen.

Wat zoekt de adverteerder?

Ik verlang naar intiem contact met een vrouw. Ik vind het heerlijk om samen met een vrouw te knuffelen of te vrijen op de bank. Momenten waarbij het langzaam overgaat in mooie D/s verlangens, waarbij je elkaar aanvoelt en begrijpt. Maar er zullen ook momenten zijn dat voor jou meteen duidelijk is wat ik van je verwacht. Dan heb ik vooraf al aangegeven wat ik van je verwacht en wat ik wil dat jij draagt. Soms zal ik met jouw onderdanige gevoelens spelen door je bijvoorbeeld berichtjes te sturen gedurende de dag.
Zowel een wat minder hard, als een hard spel kan ik aantrekkelijk vinden. Ik hou hierbij altijd jouw lichamelijk en mentale welzijn in de gaten. Ook vind ik het erg leuk om jou te coachen. Ik wil je graag helpen om steeds een stapje verder te gaan, om grenzen te verleggen. Dit zou ik zowel doen op bdsm gebied, maar zeker ook op persoonlijk vlak. Ik vind persoonlijke ontwikkeling belangrijk. Heb je dingen die je wilt bereiken? Gaan je goede voornemens die altijd de mist in gaan? Dan kan ik je helpen om er voor te zorgen dat je je doelen ook echt bereikt. Dit kan door middel van fijne gesprekken samen, maar soms ook door je hard aan te pakken.

Wat kun je wel verwachten?

Mijn dominante en jouw onderdanige gevoelens vullen elkaar aan. Zonder jouw onderdanige gevoelens en jouw overgave heb ik niet de ruimte om mijn dominantie te uiten. Voel jij je aangesproken door wat je gelezen hebt? Dan hoop ik natuurlijk dat ik snel een leuk berichtje van je ontvang, zodat de ontdekkingsreis naar elkaar kan beginnen.

Knuffelen uren lang, Spanking geven op rustig en subtiele manier, Spanning langzaam opbouwen, Vastbinden en lekker lang plagen, De andere keer op keer na hoogte punt brengen en er net voor stoppen, Mijn aandacht richten op genot van de andere, Mijn genot komt later wel.
Vind het erg fijn om er altijd te zijn voor mijn subje me meisje.

Wat kun je niet verwachten?

Grenzen zijn gevoelens. Bij de een ga je verder dan bij de andere persoon. Door mijn hoog sensitief kan ik iemand heel goed aanvoelen. Daardoor zal ik niet over de grenzen gaan van de andere.
Het is prachtig om mooi rode billen te zien. Na een avond heerlijk spelen.
Vol liefde en passie voor haar mooi lichaam. Wat dat lichaam wil je nooit beschadig.
___

Wees de eerste om deze Advertentie een aanbeveling te geven.

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
09-06-2024 15:46
09-06-2024 15:46
10-06-2024 19:21
34x


106 Deelnemers op de site. 20487 Actieve deelnemers. 499 bezoekers.