Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer of Basis-Deelnemer Basis-Deelnemer is.

Sadistische Dom zoekt een bratty masochistische uitdagende vrouw.

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 126545) (1966)

Man zoekt hetero onderdanige vrouw (36 tot 66 jaar) uit Nederland voor vast spel/sekscontact

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Welkom...ik ben een man van 57 jaren jong met de nodige humor, ben jong van geest, lang van stuk, puur en zeer zeker geen alledaags type...dat vind je leuk of je vindt het helemaal niets.
Mijn relatie geeft me de vrijheid om lekker met BDSM te experimenteren dus het gaat er hier open en eerlijk aan toe. Wie weet tref ik je hier en ben jij degene waar ik naar op zoek ben.
Ik weet goed wat ik wil en nog beter wat ik niet wil, sta stevig in mijn schoenen, ben zelfverzekerd, vasthoudend en altijd opzoek naar een uitdaging...en...ik ben mezelf.

Wat je kan verwachten; een Sadistische Dominant met humor die ook streng kan zijn, nogal gek is van zwepen en ook graag de cane gebruikt. Je vastbinden kan ik van genieten en je vernederen windt me op net als je bij je haren grijpen om je op je plaats te zetten. Pijn en lust vinden hun weg in een dynamiek in combinatie met Sadisme en Dominantie.

Wat zoekt de adverteerder?

Ik zie veel advertenties voorbij komen waaronder mooie, oprechte, bijzondere, directe en intense die me echt iets doen. Evenzovele advertenties stranden helaas al voor de finish en behalen niet het doel waar ze voor geplaatst zijn…een fijn eerste berichtje. Want dat is waar het in eerste instantie om gaat…een eerste berichtje. Een berichtje dat voortgezet wordt in een fijne conversatie. Aftasten wie iemand is en of er een connectie tot stand komt, want zonder fijne connectie zal er ook geen vertrouwen worden gewonnen. Dat heeft tijd nodig en kost energie maar dan heb je wel een indruk van de persoon.

Hoe onderscheid ik me dan van de rest van de advertenties?

Die vraag heb ik mezelf al vele malen gesteld en het antwoord is ook elke keer hetzelfde. Mezelf zijn en blijven. Ik onderscheid mezelf namelijk niet door me anders voor te doen dan ik in werkelijkheid ben. Dan kom ik niet geloofwaardig over als ik vertel dat ik eerlijk, open en oprecht ben. En ja, ik ben mezelf…gelukkig wel.

Wie ben ik?

Ik ben een niet alledaagse man met een lengte van 1.85 meter. Ben een beetje maf en houd van gevatte en donkere humor. Ik woon in het midden van het land en heb een fijne open relatie waarin we elkaar de vrijheid geven om te ontdekken in deze mooie BDSM wereld. Dus geen stiekem gedoe hier.

Wat zoek ik?

Niet verrassend is dat een fijn eerste gesprek, waarna er hopelijk een connectie ontstaat. Een connectie met een open minded, uitdagende en pure vrouw.
Verder geen wensen dan? Ja, wensen zijn er zeker. De verpakking kan er op het eerste gezicht heel leuk uitzien, maar ik zoek geen fotomodel dik in de plamuur (sorry dames)…misschien leuk om te zien maar niet mijn ding. Een pure vrouw dus die zichzelf is…en dan van binnen en buiten. Daar ga ik veel meer van kwispelen.
En verder? Je bent bestand tegen een stootje, durft me uit te dagen en bent je ervan bewust dat jouw actie een reactie bij me losmaakt. Uitdagen zal "beloond" worden…je vindt het dan ook heerlijk om op je plek gezet te worden.
Leeftijd is voor mij niet van belang. Ik zou het wel prettig vinden als je niet langer dan 1.85 meter lang bent en een normaal postuur hebt…uitzondering daargelaten.

Wat heb ik o.a. te bieden?

Tijd en aandacht voor jou
Een fijne open en eerlijke relatie
Een eigen SM ruimte
Aftercare
De nodige humor

Mocht bovenstaande je aanspreken en jij een diepe, intense beleving in de BDSM sfeer zoekt, nieuwsgierig bent en graag wilt ontdekken, dan ben ik op zoek naar jou. Na een intens samenzijn is er voldoende tijd om tot jezelf te komen. Maar voor het zover is eerst maar een bakkie pleur doen 😄

Med vennlig hilsen,
VykingH

Wat kun je wel verwachten?

Het liefst leer ik je kennen aan de hand van gesprekken waar onze wederzijdse interesses naar voren komen om te kijken of er een match is. Wat mij betreft hebben we het niet alleen over BDSM maar komen diverse zaken aan bod...immers een goed gesprek kan verhelderend en verrijkend zijn en zal ook een vertrouwensband scheppen. BDSM is voor mij geen spel maar een levensstijl wat als een rode draad door mijn leven loopt.

Seks en seksuele handelingen horen in mijn beleving bij een BDSM verbinding die diep en intens kan zijn. Regelmatig contact vind ik erg belangrijk om de verbinding fijn en open te houden. Uiteindelijk hoop ik een connectie met je aan te gaan voor langere tijd.

Wat kun je niet verwachten?

Samenwonen en 24/7 Dominantie kan je niet verwachten.

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
08-06-2024 12:43
08-06-2024 20:01
08-06-2024 20:37
48x


110 Deelnemers op de site. 20487 Actieve deelnemers. 580 bezoekers.