Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer of Basis-Deelnemer Basis-Deelnemer is.

Op zoek naar een Diepgaande BDSM-Relatie

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 94598) (1975)

Man zoekt onderdanige vrouw (18 tot 99 jaar) uit Nederland voor vaste relatie

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Hallo allemaal,

Ik ben op zoek naar een speciale persoon om een diepgaande en toegewijde 24/7 BDSM-relatie mee op te bouwen. Voor mij is BDSM niet slechts een spel, maar eerder een levensstijl en een diepgewortelde rode draad die door ons dagelijks leven zal lopen.

Over Mij:
Ik ben een ervaren Dominant met jarenlange ervaring in de BDSM-wereld. Ik ben toegewijd aan eerlijkheid, respect, en open communicatie. Mijn dominantie is gebaseerd op vertrouwen en wederzijds begrip. Ik zoek een slavin die zich volledig aan mij wil overgeven, zowel mentaal als fysiek, en die samen met mij wil groeien in deze levensstijl. Mijn levensdoel is het cre√ęren van een veilige en liefdevolle omgeving waarin onze relatie kan bloeien.

Wat zoekt de adverteerder?

Over Jou:
Jij bent een toegewijde slavin die verlangt naar een diepgaande BDSM-relatie. Je begrijpt dat dit meer is dan een rollenspel; het is een manier van leven. Je bent bereid om te leren, te groeien en jezelf volledig aan mij over te geven. Eerlijkheid, respect en communicatie zijn voor jou ook van het grootste belang.

Wat we zoeken:
Een 24/7 BDSM-relatie waarin we de diepste uithoeken van ons verlangen en overgave verkennen. Voor ons is BDSM niet slechts een voorbijgaand verlangen, maar eerder de levensenergie die onze connectie voedt en diepgeworteld is in alles wat we doen.

Wederzijds respect en vertrouwen vormen de bouwstenen van onze relatie. We begrijpen dat het fundament van onze BDSM-levensstijl rust op openhartige communicatie en het vermogen om elkaar volledig te begrijpen, zelfs zonder woorden.

Groei en evolutie zijn onze constante metgezellen. We zijn bereid om samen te leren, te verkennen en te evolueren, en we geloven in het voeden van de passie en toewijding die de kern vormen van onze BDSM-levensstijl.

Wat kun je wel verwachten?

Als deze woorden resoneren met jouw verlangens en je de overtuiging hebt dat we samen een diepgaande BDSM-relatie kunnen opbouwen die verder gaat dan de oppervlakte, dan nodig ik je uit om contact met me op te nemen. Laten we samen de komende hoofdstukken van onze reis in de wereld van BDSM verkennen en de intense, liefdevolle en diepgaande relatie smeden waar we allebei naar verlangen. Aarzel niet om me te berichten als je denkt dat we een match zijn. Samen kunnen we onze diepste verlangens verkennen en werkelijkheid maken.

Wat kun je niet verwachten?

Daar moeten we samen achter komen...

Wees de eerste om deze Advertentie een aanbeveling te geven.

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
08-06-2024 00:02
08-06-2024 00:02
00-00-0000 00:00
47x


109 Deelnemers op de site. 20487 Actieve deelnemers. 525 bezoekers.