Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer of Basis-Deelnemer Basis-Deelnemer is.

Wat zou een Doghandler zoeken?

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 140448) (1957)

Man zoekt onderdanige vrouw (35 tot 55 jaar) uit Nederland voor R/L vriendschap

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Ja ik ben wat ouder. Ik werk met honden, vandaar "doghandler". Naast mijn grote liefde voor honden houd ik van techniek, natuur, gaan wandelen. Grote drukte probeer ik te vermijden. Ik ben 191 cm kort, zou het fijn vinden als je iets kleiner was. Ik woon in de omgeving van Rotterdam, maar zwerf door het halve land voor werk, dus rijden voor nadere kennismaking mag geen probleem zijn. Mijn opleiding niveau van school is maar IVO, maar alle opleidingen verder zitten op HBO niveau. Ben introvert te noemen. Vrienden zeggen dat ik geen grote prater ben maar meer doener. Hoewel ik duidelijk aanwezig ben.

Wat zoekt de adverteerder?

Altijd wat moeilijk om precies te zeggen dat zoek ik. Er moet mentaal en fysiek die klik zijn. Een ideaal persoon bestaat niet, maar kleiner, sub (bottom), intelligent, spontaan, open minded in vele opzichten, met humor zou het kunnen zijn. Enige ervaring in bdsm zou prettig zijn, maar ondanks dat ik in BDSM mijn kinks heb, zit ik meer de kant heen van D/s. . Zelf zou ik uiteindelijk een vaste relatie willen, maar sta open voor suggesties.

Wat kun je wel verwachten?

Je kan heel veel verwachten, althans wat bespreekbaar is. Van liefkozend tot de bullwhip. Van vastgebonden tot vernedering. Ik ben gewend dat alles bespreekbaar is en niets is gek of vulgair.

Wat kun je niet verwachten?

Wat je absoluut niet hoeft te verwachten zijn naalden, bloed, poep, of leeftijd spelletjes. Verder is veel bespreekbaar.

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
01-06-2024 11:22
01-06-2024 11:23
00-00-0000 00:00
64x


22 Deelnemers op de site. 20579 Actieve deelnemers. 255 bezoekers.