Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer of Basis-Deelnemer Basis-Deelnemer is.

Vrouw of stel gezocht voor spannend contact

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 6581) (1957)

Man zoekt vrouw (18 tot 99 jaar)

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Al heel lang wil ik iets meer doen met mijn SM-gevoelens. De laatste jaren heb ik daar weinig aan toegegeven en ik merk dat het verlangen dat wel te doen niet weggaat. Integendeel, het wordt steeds sterker.
Mijn dominante karakter uitte en uit zich ook in mijn bdsm-voorkeur. Maar daar is geleidelijk wel een verandering in gekomen die aanvankelijk erg verwarrend was. Ik blijk soms ook onderdanige gevoelens/verlangens te hebben die soms best heftig zijn. Gevoegd bij een steeds sterkere bi-schierigheid herken ik mezelf soms bijna niet meer. Bij wijze van spreken dan, want ik blijf eigenlijk wel altijd redelijk onverstoorbaar. En veelal toch ook dominant.
Ik ben een jeugdig ogende man met real life ervaring op SM-gebied. Deze dateert voor het grootste deel van een aantal jaren jaren geleden. Maar het vuur van verlangen flakkerde toen op en is sindsdien niet meer gedoofd. Daarnaast zijn mijn fantasie en creativiteit op SM-gebied - durf ik onbescheiden te stellen - best wel groot.
Mijn belangstelling voor seks met een stel heb ik inmiddels in de praktijk kunnen vormgeven. Daarbij kon ik ook mijn bi-schierigheid bevredigen. En ik moet zeggen: dat smaakt naar meer!
Breed gebouwd en 1m83 lang zie ik er wel aardig uit (zegt men). In het dagelijks leven heb ik een eigen onderneming. Woonachtig in de randstad. Academische achtergrond.

Wat zoekt de adverteerder?

Een (jonge) vrouw met SM-gevoelens of een stel (m/v). Vaak voel ik mij vooral een dominant en op dat vlak heb ik ook enige ervaring. Een onderdanige vrouw zou daarom goed bij mij kunnen passen en samen zouden we een heerlijke verkenningstocht kunnen ondernemen. Het mag eenmalig zijn en het kan vaker gebeuren.
Aan de andere kant heb ik steeds vaker het verlangen naar een onderdanige rol. Sommige vrouwen maken dit door hun uitstraling en/of houding bij me los. Ook dit kan eenmalig gebeuren of met een bepaalde frequentie plaatsvinden. Al naar gelang de behoeften er zijn.
Ook dit kan in de setting van een stel, waarbij mijn bi-schierigheid verder vorm kan krijgen.

Wat kun je wel verwachten?

Veel van mijn contacten gaan niet verder dan conmmunicatie via e-mail, deze site, fetlife e.d. Er samen over praten en fantaseren kan heel boeiend en opwindend zijn. Ik schrijf ook fantasieverhalen over bdsm met eventueel de ander in een hoofdrol. De ander kan in veel gevallen een leuk virtueel contact verwachten.
Soms ontstaat iets meer. Een en ander afhankelijk van hoe het klikt en wat de wederzijdse verwachtingen zijn.

Wat kun je niet verwachten?

Hoewel regelmatig contact zeker kan plaatsvinden, zoek ik geen vaste relatie.

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 2x
23-05-2024 11:26
23-05-2024 11:29
23-05-2024 11:29
63x


69 Deelnemers op de site. 20504 Actieve deelnemers. 408 bezoekers.