Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer of Basis-Deelnemer Basis-Deelnemer is.

Keizerin Charlotte

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan S (Deelnemer 1281) (1950)

Man zoekt switchvrouw (50 tot 70 jaar) voor vast spel/sekscontact

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Princes Charlotte van België, dochter van koning Leopold 1, die later even keizerin van Mexico werd, zette volgens sommigen haar extreme erotische sadomasochistische fantasieën in werkelijkheid om en gaf zich zweepslagen op haar naakte dijen. Ze vond "dat het een ware weldaad voor de gezondheid en de ziel" was...
In een brief aan een hooggeplaatste militair schreef ze: " Kom mijn kamer binnen zonder kloppen, met een zweep of een stok en ransel mij af over mijn hele lichaam. En ik trek mijn kleren uit, ik doorsta alles alsof het niets is. En het spreekt vanzelf dat u zich daarna ook zal uitkleden en dat ik u over heel uw lichaam zal kastijden zoals u het met mij hebt gedaan.."
Zoals volgens de overlevering Charlotte(1840-1927) zichzelf behandelde en wenste behandeld te worden zo zal ook met jou en mij geschieden maar wellicht niet zo extreem zoals hierboven in een historisch verslag werd beschreven. Geen onderdanigheid, geen toneeltjes, geen carnaval, louter het pure masochisme gaat het onwaarschijnlijk hoogtepunt vooraf om daarna over te gaan in grenzeloze tederheid en troost.

Wat zoekt de adverteerder?

Een sub of switch SM-dame die ook als kind deze tegenstrijdige gevoelens heeft ervaren is meer dan welkom. Je bent mogelijk, maar niet noodzakelijk, een 'gevulde vrouw' en iets meer masochistisch dan onderdanig. Centraal staat het thema pijn met tederheid, die één van beiden in één of andere milde vorm nodig heeft om tot een hoogtepunt te komen.
Misschien wens je helemaal niet gedomineerd te worden maar wil je gewoon pijn gedaan worden tijdens een wederzijds masturbatie-ritueel. Je vraagt jezelf af: waarom ben ik zoals ik ben, filosoferen hoort er nu eenmaal bij.

Wat kun je wel verwachten?

Een contact gebaseerd op gelijkwaardigheid en vriendschap, tederheid en troost. Een verbondenheid om eerlijk en oprecht ervaringen en gevoelens te delen. Wanneer wij het vertrouwen aan elkaar hebben gegeven dan zijn wij samen verantwoordelijk, zorgen voor elkaar en grenzen stellen. Het SM komt na de vriendschap en niet omgekeerd en je krijgt ook een normaal gesprek over niet-SM onderwerpen aangeboden want SM alleen wordt snel saai.

Wat kun je niet verwachten?

Geen onverantwoorde handelingen en het overschrijden van elkaars grenzen. Geen SM-toneeltjes, geen lak en leertoestanden en geen onveilig gedrag. Ik rook niet en heb geen enkel verlangen naar de cliché SM- kelder of zolder.

Wees de eerste om deze Advertentie een aanbeveling te geven.

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
18-05-2024 05:17
18-05-2024 05:18
24-05-2024 10:56
78x


18 Deelnemers op de site. 20609 Actieve deelnemers. 367 bezoekers.