Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer of Basis-Deelnemer Basis-Deelnemer is.

Ervaren Dom wil kennismaken met onvoorwaardelijke sub (v) of substelstel

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 126374) (1961)

Man zoekt onderdanige contact (40 tot 65 jaar) uit Nederland voor vast spel/sekscontact

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Ik zoek een leuke vrouw of echtpaar/stel/(gelegenheids)koppel voor regelmatig spelcontact. En ga een contact met een s (m/v) dus zeker niet uit de weg.
Ruim dertig jaar ervaring komt tot uiting in geraffineerd lustspel dat wordt gedomineerd door onvoorwaardelijke onderdanigheid. Als Dom speel ik met jou/jullie op afgesproken en volstrekt willekeurige momenten, op locatie en op afstand. We kunnen een relatie voor lange tijd met elkaar aangaan, dat is in elk geval wél waar ik naar op zoek ben. Zijn jullie lustgericht, onderdanig, vind je pijn lekker en desgewenst verheffend, dol op fetish kleding en speelgoed, dan ligt er voor ons een mooie tijd te wachten.
Een stel dat verder wil kennismaken met bdsm, waarvan een van de twee sub-gevoelens heeft en de ander het D zijn wil leren maar er zeker zelf voor open staat om óók gedomineerd te worden kan met mij een geweldige tijd beleven. Laten we er dan samen wat moois, intiems, van maken.

Wat zoekt de adverteerder?

Leeftijd en lichaam vind ik van ondergeschikt belang, de primaire drive is Dominantie en geestelijk op een lijn komen. Ben je een sub of stel en wil je/jullie openstaan voor wat frequenter contact, rollenspellen, mind games, direct uit te voeren opdrachten en zo, dan zouden jullie mijn ideale substel zijn.

Wat kun je wel verwachten?

Ervaring, duidelijkheid, genegenheid, gezellige tijd, EQ en IQ. Dat is dus eigenlijk 'alles'. En in het dagelijks gebruik ben ik gewoon een heel leuke vent, met humor en niveau.

Wat kun je niet verwachten?

Fakers en bluffers

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 4x
24-04-2024 22:16
24-04-2024 22:16
00-00-0000 00:00
136x


55 Deelnemers op de site. 20503 Actieve deelnemers. 517 bezoekers.