Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer of Basis-Deelnemer Basis-Deelnemer is.

An offer you can't refuse??

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 129002) (1954)

Man zoekt hetero onderdanige vrouw (30 tot 85 jaar) uit Nederland voor vast spel/sekscontact

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

69 en nog steeds een enorme liefhebber van de mooie wereld die BDSM heet. Contacten zijn in mijn leeftijdsgroep jammer genoeg niet echt makkelijk te leggen.Het lijkt er soms wel een beetje op of men het idee heeft dat mensen van mijn leeftijd in deze wereld niets meer te zoeken hebben. Ik durf te beweren dat het tegendeel waar is (in mijn geval zeker). Ik kan er intens van genieten als ik een vrouw kan geven waar ze naar verlangt.
Als dominant bepaal ik grotendeels wat, hoe en wanneer iets gebeurt, uiteraard binnen de gezamenlijk gemaakte afspraken.
Ik geef de garantie dat de sub niets te kort zal komen in waar ze naar verlangt. Zowel in dominantie ten opzichte van de sub, als zorg voor lichamelijk en geestelijk welzijn van de sub, het doen uitkomen van de wensen-verlangens-fantasietjes van de sub als de gewenste after-care.

Ik ben een man die lichaam en geest zo goed mogelijk probeert te verzorgen. Ik hou erg van het zonnetje (naakt) en beweeg veel. Kleding is veelal sportief/casual. Ook de geneugten des levens laat ik niet geheel aan me voorbij gaan. Een terrasje, concertje, etentje, museumpje is aan mij welbesteed. Wat muziek betreft kan ik veel genres wel hebben. House, keiharde metal, apres-ski, te veel volkszanger kan me niet zo heel erg boeien. Rock, blues, soul, jazz etc. hebben mijn voorkeur. Muziek is echter ook afhankelijk van de stemming waarin men verkeert. Niet al te zachtzinnige humor en een flinke dosis zelfspot is onlosmakelijk met mij verbonden.

Ik ben woonachtig in de regio 072.

Omdat mijn partner door minder prettige ervaringen in haar jeugd en later een ernstige ziekte BDSM niet kan waarderen, en ook van vanilla sex eigenlijk niet kan genieten heb ik in overleg met haar besloten dat ik buiten de deur zou gaan kijken. Ze gunt het me van harte, maar wil liever niet met mijn bezigheden geconfronteerd worden. Ik ga niet bij haar weg. We hebben het verder goed.

Ik heb ervaring met diverse subjes opgedaan. Hier kan ik eventueel uitgebreid over informeren.

Inmiddels ben ik pensionado, wat echter niet wil zeggen dat ik niets doe. Ik kom tijd tekort. Ik maak echter graag tijd vrij voor een sub die aan mijn hand de reis in de mooie wereld van de BDSM wil ervaren.

Ik ben hetero, maar een verdwaalde mannenhand of mond schrik ik niet van.

Een stel is dus ook een mogelijkheid.
Wel moet ik mijn dominantie op in ieder geval 1 van de 2 kunnen tonen.
Onderdanig kan ik zelf niet zijn.

Wat zoekt de adverteerder?

Ik zoek een sub in de leeftijd van ongeveer 30 tot 80 jaar. Jonger is ook geen probleem.
Gebonden of ongebonden maakt mij niet zo veel uit.
Uiterlijk is niet het allerbelangrijkste, maar ik kan het wel erg waarderen als iemand niet al te dik is en zich een beetje vrouwelijk kleedt.
Een verdwaalde mannenhand of mannenmond schrik ik niet van.
Een stel is dus ook zeker mogelijk.
Roken doe ik al een aantal jaren niet meer. Verbieden doe ik het echter niet, mits er een beetje rekening mee wordt gehouden dat ik niet rook. Alcohol drink ik niet veel.

Ik verwacht van een sub dat het een goede gesprekspartner is, dus een beetje niveau zou prettig zijn.

Of iemand wel of geen ervaring heeft met BDSM maakt me niet zo veel uit.
Voor mij is het van belang dat iemand snapt wat in een goede BDSM-relatie onder andere nodig is: openheid, eerlijkheid, vertrouwen, overgave, hygiene, creativiteit, een (beetje) masochistische inslag, de wil om allerlei dingen (die vooraf besproken zijn) te ondergaan en nieuwe dingen uit te proberen.
Meester te aanvaarden als leider en meerdere, de rol als sub zo goed mogelijk te willen invullen en hierin aan de hand van de Meester te groeien naar het gewenste niveau.

Verder zal alles besproken worden wat in het belang is van ons beider welzijn en de relatie.

Een overeenkomst waarin de gemaakte afspraken worden vastgelegd heeft veel voordelen.

Een vast spel- of sexcontact met meer heeft voor mij de voorkeur.

Wat kun je wel verwachten?

Contact in eeste instantie via de bekende kanalen.

In principe geen anderen er bij betrekken. Als relatie dusdanig goed is, dat er ruimte is voor een 3e persoon, om er dan anderen bij te betrekken is bespreekbaar.

Voor mij is het een serieus spel, het kan ook een leefstijl zijn wat mij betreft. Het moet echter voor beide partijen op een gewenste en aanvaardbare wijze kunnen worden ingevuld.

Sex is een onderdeel van de contacten. Indien gewenst kan het via opdrachten die de sub ontvangt, tijdens een real life sessie is het bijna altijd aan de orde.
Mijn voorkeur is: Als de sub inzet en toewijding toont, voldoende wil groeien en ondergaan in haar rol krijgt zij als beloning meer dan voldoende genot van de Meester. Mijn doel is om de sub zo veel mogelijk te laten ervaren en ondergaan waar ze naar verlangt. De sub kan volledig in het spel opgaan. Meester waakt over haar geestelijke en lichamelijke welzijn.

Sex of handelingen op openbare plaatsen alleen als het verantwoord is. Spanning is leuk, maar er moet rekening gehouden worden met het feit dat iedereen met een telefoon alles kan filmen en het op internet kan gooien. Dat is voor mij ongewenst.

Een snelle opbouw van contact heeft voor mij de voorkeur.

Een BDSM-checklist zie ik als een goede leidraad.

Niet al te zachtzinnige humor is een onderdeel van mijn wezen.
Zelfspot is mij ook niet vreemd.

Wat kun je niet verwachten?

Onduidelijkheid.
Gebrek aan aandacht voor de sub vanuit de Meester.
Afspraken die niet nagekomen worden.
Dat ik de sub geestelijk of lichamelijk gevaar laat lopen.
Dat ik snel opgeef als het even niet loopt zoals het lopen moet.

Wees de eerste om deze Advertentie een aanbeveling te geven.

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
30-12-2023 20:54
30-12-2023 20:55
00-00-0000 00:00
58x


80 Deelnemers op de site. 20153 Actieve deelnemers. 515 bezoekers.