Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer of Basis-Deelnemer Basis-Deelnemer is.

Toegewijde slaaf zoekt krachtige D voor FLR

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan s (Deelnemer 139193) (1987)

Man zoekt hetero dominante vrouw (40 tot 65 jaar) uit Nederland voor vaste relatie

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Hoogopgeleide, ambitieuze en sportieve man met brede interesses. IQ, EQ en humor. 37 jaar en afkomstig uit Zuid - Holland met ervaring op het gebied van BDSM. Op dit moment mijzelf aan het openstellen voor een relatie met een D (Domina/Meesteres).

Wat zoekt de adverteerder?

Allereerst zoek ik absoluut geen 'spel' contact. ik zoek een relatie waarin ik als slaaf en persoon kan ontwikkelen en groeien. Voor mij is de dynamiek tussen D/s heel belangrijk. Zowel fysiek, intellectueel als emotioneel dient er een bepaalde lading te zijn waardoor er een dynamiek kan ontstaan die oneindig kan stromen en waarbij de verhouding tussen ons natuurlijk verloopt. Dit met name omdat het voor mijzelf als vanzelfsprekend is dat ik er voor mijn Meesteres ben en haar dien. Dit zit diepgeworteld in mij maar niet op een onderdanige sub-achtige manier. ik zoek een Meesteres die kaders kan scheppen en diepere nuances kan aanbrengen in de complexiteit van onze onderlinge dynamiek; waarin ik als haar slaaf mag bewegen.

Wat kun je wel verwachten?

Een toegewijde, intelligente en loyale slaaf. Graag benadruk ik nogmaals dat ik niet op zoek ben naar spel en/of los contact. Verwacht diepgang, nieuwsgierigheid, leergierigheid en natuurlijke overgave (bij de juiste verbinding). Doordacht, respectvol en enorm toegewijd. Verlangend naar diepgaande groei en ontwikkeling waarbij het dienen en vervullen van mijn Meesteres haar wensen het allerbelangrijkst zijn. mijn D kan er vanuit gaan dat ik mijn taken en/of opdrachten met veel zorg en vlijt uitvoer. Streef ernaar mijzelf continu te ontwikkelen, verbeteren en te laten groeien om mijn D zo goed mogelijk te dienen.

Wat kun je niet verwachten?

Oppervlakkigheid.

Wees de eerste om deze Advertentie een aanbeveling te geven.

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
28-12-2023 13:41
15-05-2024 23:47
22-05-2024 21:26
51x


8 Deelnemers op de site. 20609 Actieve deelnemers. 111 bezoekers.