Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer of Basis-Deelnemer Basis-Deelnemer is.

Dienen vanuit een oerinstinct

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan s (Deelnemer 139193) (1987)

Man zoekt dominante vrouw (40 tot 65 jaar) uit Nederland voor vast spel/sekscontact

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Ben een jonge man halverwege de dertig. Verzorg mijzelf goed, sport veel en heb daarnaast een gezonde levensstijl. Ook qua IQ en EQ goed onderlegd. Woonachtig in Zuid - Holland en het bezit van vervoer. Al meer dan tien jaar ervaring. Op dit moment heb ik geen Meesteres maar sta hier wel weer voor open na zo'n bijna drie jaar.

Wat zoekt de adverteerder?

Op zoek naar een Meesteres die BDSM niet ziet als een spel maar als een natuurlijk onderdeel van Haar leven. Qua leeftijd 'level' ik beter met iemand die ouder is dan ik. Qua uiterlijk ben ik niet veeleisend, het gaat om uitstraling, karakter, finesse, IQ en EQ. Ook past een Meesteres met weinig ervaring niet zo goed bij mij datzelfde geldt voor een Meesteres met een vaste relatie. In het kader naar waar ik op zoek ben heb ik aangevinkt vast spel- sekscontact. Dit heb ik bewust gedaan daar dat een vaste relatie hetgeen is wat zou kunnen ontwikkelen.

Wat kun je wel verwachten?

Als toegewijde sub ben ik op zoek naar meer dan slechts een oppervlakkige ontmoeting. Voor mij is BDSM geen spel maar een diepgaand en vanzelfsprekend onderdeel van mijn leven. Ik zoek geen los(se) contact(en). Ik zoek een Meesteres met wie ik een diepe verbinding kan opbouwen.

Ik hou van zowel de fysieke en emotionele aspecten met mijn Meesteres. Ik zie seksuele handelingen als een versterking van mijn rol als sub die er is om zijn Meesteres te dienen. Dit allemaal binnen een 24/7 dynamiek, dit gezien het voor mij geen spel is. Voor mij is het een/mijn levensstijl waarin toewijding en wederzijds respect centraal staan.

Het opbouwen van het contact kan zo snel gaan als goed voelt voor beide partijen. Als deze benadering aansluit met Uw verlangens ben ik klaar om in alle oprechtheid en overgave aan een nieuw avontuur te beginnen.

Wat kun je niet verwachten?

Oppervlakkigheid. Daarnaast ook geen kort spel contact. Opbouw naar een relatie is juist mogelijk. Niet alleen fysieke dienstbaarheid, ook emotioneel, dagelijks leven. Geen seksuele handelingen zonder kader, staat niet los van de dynamiek als D/s.

Wees de eerste om deze Advertentie een aanbeveling te geven.

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
21-11-2023 00:15
21-11-2023 00:16
21-11-2023 00:17
29x


105 Deelnemers op de site. 19850 Actieve deelnemers. 301 bezoekers.