Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer of Basis-Deelnemer Basis-Deelnemer is.

Bondage, discipline, naturisme.

Profielafbeelding Basis-DeelnemerMan D (Deelnemer 49138) (1961)

Man zoekt vrouw (35 tot 60 jaar) uit Nederland voor vaste relatie

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Ervaren dominant/switch, hetero, atletisch en sportief, zorgzaam en aantrekkelijk, bedachtzaam, rechtvaardig, leiding gevend in het dagelijkse leven, ervaring met stevige bondage en discipline, maar ook verstandig, goedaardig en betrouwbaar.

Ik heb bijna twintig jaar geleden, tussen twee langdurige relaties in, diverse affaires gehad en in een aantal daarvan ruime ervaring met bondage en discipline opgedaan. Het is dus een tijd geleden dat ik aan BD deed, maar de passie ervoor is gebleven. Ik kijk graag naar goed gebouwde sportieve subs, in lycra sportpakje/topje/broekje, string, hoog uitgesneden badpak of helemaal naakt, liefst bij sport of andere lichamelijke bezigheden. Verder kijk ik graag naar pony-bondage en -dressuur, zonder dat ik daar enige ervaring mee heb.

Wat zoekt de adverteerder?

Ik zoek niet, maar maak graag kennis met een goed verzorgde ongebonden sub/switch, hetero of evt. bi, 35-60 jaar, sportief, tot 180cm en 80kg, niet rokend en zonder alcohol- of drugsproblemen, onopvallend, netjes, intelligent, toewijding, volgzaamheid, trouw, passie en overgave. Mooi van binnen is belangrijker dan mooi van buiten !

Je hebt je verdiept in de wereld van bondage, discipline en naturisme of gaat dat alsnog doen. Het gaat daarbij niet om de details, maar wel om het gedachtengoed. Je woont bij voorkeur in Gelderland, Utrecht of Overijssel. Misschien ben je verlegen en heb je weinig ervaring met bondage/discipline en seks of zelfs met mannen, maar hebt wel wensen op dat gebied. Je bent op zoek naar een betrouwbare vriendelijke dominant/switch, die jou met respect behandelt, ook in het gewone leven aangenaam gezelschap is en de moeite waard is om op een rustige manier vriendschap mee op te bouwen zonder dat hij je direct gaat claimen of geclaimd wil worden.

Ik ben er niet naar op zoek, maar kan me ook iets voorstellen bij het tijdelijk trainen van een slanke, sportieve, goed uitziende, onderdanige jongeman van een jaar of 25-30 die tot slaaf wil worden opgeleid, zonder dat er daarbij sprake zal zijn van een relatie of seksuele handelingen.

Wat kun je wel verwachten?

Bondage en discipline (o.a. subtiel gebruik van zweep en klemmen), naturisme, lingerie- en kleding- voorschriften, respect en hygiƫne, inachtneming van harde grenzen, zachte grenzen worden verkend, geen 24/7 maar wel "rode draad". Als er een klik is via de mail, kun je me op neutraal/veilig terrein ontmoeten voor een verdere kennismaking. Als dat na een of meerdere ontmoetingen prettig verloopt en er voldoende vertrouwen is, kunnen we de mogelijkheden bespreken. Verder maak je nog een checklist, zodat ik weet waar je wensen en grenzen liggen. In overleg mag je evt. nog wat eigen attributen inbrengen.

Als je voor mij uit de kleren gaat, ben je zorgvuldig geschoren of gewaxt en ga je kort tevoren nog naar de badkamer om je te douchen en op te frissen. Daarna mag je evt. nog een schoon slipje, string, panty of stoeipakje aan. Op de plek waar het gaat gebeuren krijg je pols- en enkel- boeien om of wordt je met touw gebonden. Het duurt meestal iets meer dan een uur, maar dat kan ook afhangen van jouw wensen en grenzen. Er worden eerst nog wat afspraken gemaakt zoals een stopwoord. Eenmaal begonnen heb je niet zoveel meer in te brengen en heb je maar af te wachten wat er gaat gebeuren, maar de afgesproken grenzen worden natuurlijk gerespecteerd en indien nodig wordt het tempo en de intensiteit wat aangepast. Na afloop mag je je weer douchen en aankleden en wordt een en ander bij een kop koffie of glas wijn besproken. Als het van twee kanten goed blijft bevallen, gaan we elkaar vaker zien en ga je ook seksueel dienen. Voor meer info of verhalen kun je natuurlijk altijd een berichtje sturen. Het eerste contactverzoek komt meestal niet van mijn kant, dus als je vragen, opmerkingen of belangstelling hebt, kun je het beste zelf een berichtje sturen. Graag zal ik dan van gedachten met je wisselen en meer over mezelf vertellen. Rustig opbouwen van vriendschap, een vast BD-contact en op den duur een vaste relatie is bij de juiste klik mijn intentie.

Wat kun je niet verwachten?

Extreme dingen, oppervlakkigheid, respectloosheid, onnatuurlijk en ordinair gedrag, roken, teveel alcohol, drugs.

Dat je meteen dagelijks contact met me kunt hebben. Je zult zeker in het begin genoegen moeten nemen met wat minder frequente contactmomenten. Pas als het van twee kanten goed bevalt, zal het contact intensiever worden.

Wees de eerste om deze Advertentie een aanbeveling te geven.

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
20-11-2023 17:59
20-11-2023 17:59
03-12-2023 10:25
42x


122 Deelnemers op de site. 19835 Actieve deelnemers. 1277 bezoekers.