Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer of Basis-Deelnemer Basis-Deelnemer is.

Hoi vrouwelijke sub aan de andere kant van het beeldscherm...(^-^)

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 81464) (1959)

Man zoekt hetero onderdanige vrouw (20 tot 55 jaar) uit Nederland voor vast spel/sekscontact

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Want dat zoek ik namelijk. Ik ben een man van 64 die er nog jong uit ziet en mij ook nog jong voel. Ik ben vrijgezel, 1.75m lang met een normaal postuur (moet echter wel iets afvallen). Ben erg sociaal, respectvol, een luisteraar en veel humor. Brede interesses en uitgaanstype (café en concerten). Hou van films (historische films en horror), fotografeer graag en hou van muziek. Tevens heb ik een goede baan. Mijn opleiding zit voornamelijk in de communicatie (MBO/ HBO).
Ik woon zelfstandig in een mooi appartement in de binnenstad van Groningen.

Wat zoekt de adverteerder?

Mijn BDSM-ervaring is 0,0, maar de fantasie overduidelijk aanwezig. Wat ik zoek is daarom een (liefst ook onervaren) jonge vrouw van 20-50 jaar om gezamenlijk te verkennen wat mooi is aan BDSM.

Mijn voorkeur gaat uit naar een jonge vrouw met een slank/ normaal postuur. Opleidingsniveau maakt mij niet veel uit. Een jonge vrouw voor vriendschap en eventueel een relatie waarbij BDSM niet 24/7 per dag aanwezig moet zijn.

Ofschoon ik zelf in het noorden van het land woon, hoeft zij niet per se uit de noordelijke provincies te komen. Als het gevoel goed is, ben ik zeker bereid om te reizen. Eventueel kan ik ook ontvangen.

Mijn fantasiewereld is niet van de harde SM zoals leer, kooien, tot bloedens toe zweepslagen en andere extremen. Soft-SM ligt dus meer in mijn straatje waarbij ‘lust’ en ‘pijn’ wel een rol spelen.

Bondage (spelen met jou tepels) of toch zweepslagen (lekker op jou rug) of het uitvoeren van opdrachten (geven van een erotische massage) op straffe van……

Wat ik wil is dat ik geniet en jij mij smachtend aankijkt naar meer.

Wat kun je wel verwachten?

Ofschoon ik de ervaring niet heb, weet ik al wel dat harde, extreme SM niet mijn ding is. Maar ik wil wel kijken en ervaren hoever ik hierin kan gaan, maar echt extreem zal het niet worden.

Daarom zoek ik jou, een jonge vrouw die zelf ook haar grenzen wil verkennen, het opwindend vindt om zowel lust als pijn te voelen.

O ja, ik heb mijn checklist ingevuld voor degene die nieuwsgierig is.

Tot slot zal respect altijd bovenaan staan, evenals een goede hygiëne mocht het tot een spel komen. Direct een SM-sessie en/ of seks hoeft voor mij niet en staat zeker niet bovenaan in mijn gedachtegang. Eerst een jonge vrouw zoeken die bovenstaande interessant genoeg vindt om te reageren. Als het gevoel wederzijds is, komt de rest van zelf.

Wat kun je niet verwachten?

Urenlange martelsessies hoeven van mij niet. Evenals p&p en bloed en alles direct uitproberen wat in mijn checklist staat. Direct intieme seks is ook niet direct een item (dat kan altijd nog als het klikt).

Je moet ook niet verwachten dat je te maken krijgt met iemand die het direct maar even doet. Een spel in je fantasie kan in de praktijk anders uitpakken en dat zie ik dan maar als een leerproces. Het zou geweldig zijn als er een vrouw is die dit ook voelt.

Tot slot. Wat zijn mijn fantasieën? Reageer en je komt erachter ...(^_^)

Wees de eerste om deze Advertentie een aanbeveling te geven.

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
18-11-2023 16:28
18-11-2023 16:28
00-00-0000 00:00
29x


140 Deelnemers op de site. 19830 Actieve deelnemers. 1093 bezoekers.