Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer of Basis-Deelnemer Basis-Deelnemer is.

Superslanke travestie-slavin zoekt bondage-fanaat

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan s (Deelnemer 104410) (1977)

Man zoekt contact (18 tot 99 jaar) uit Nederland voor eenmalig spel/sekscontact

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Bondage is zeg maar helemaal mijn ding. Ik ben een echte rope bunny. Met uithoudingsvermogen en ervaring. Ik heb ervaring met leren boeien, handboeien, armbinders en natuurlijk vooral touw.

In afwisselende posities: handen op de rug (ik ben lenig dus je kunt mijn ellebogen achter mijn rug tegen elkaar binden), gespreid op bed met gezicht in het kussen en billen omhoog, zittend op een stoel, geknield of staand handen boven hoofd, voorovergebogen over een tafel, strappado, hogtied, you name it... Ik ben non-stop gebonden en gagged. Het liefst zo dat je me van de ene in de andere positie overzet zonder dat ik de mogelijkheid krijg om mezelf te bevrijden.

Wie ben ik? Een superslanke en vrouwelijke travestie-slavin. Ik ben 1.79m, weeg 60 kilo, heb damesmaatje 36/38, en draag het liefst korte rokjes, kanten topjes, mooie lingerie en hoge hakken.

Bij een ontmoeting neem ik graag mijn dameskleding en make-up mee en kleed ik me liefst eerst ter plaatse om.

Wat zoekt de adverteerder?

Ik zoek iemand die net als ik helemaal into bondage is. Die het leuk vindt om mij als sub urenlang vastgebonden en gekneveld te houden. Die het nog leuker vindt om steeds een stapje verder te gaan, met een blinddoek, een strakke hood, spanking (billen), opsluiting, en ga zo maar door... Seks (vastgebonden/gedwongen) kan erbij horen.

Wat kun je wel verwachten?

Een speelsessie van meerdere uren of dagdelen, al naar gelang de mogelijkheden. Bij je thuis of in een neutrale omgeving. Ballgags, armbinder, en dergelijke, kan ik meenemen.

Sleutelwoorden: totale overgave binnen een afgesproken tijdsduur, alles in goed overleg en tot wederzijdse tevredenheid.

Wat kun je niet verwachten?

Met de klassieke Meester-in-leer-poeha, opdrachten uitvoeren en streng doen heb ik niet zoveel. Wel met iemand die duidelijk maakt dat ik niks in te brengen heb.

Ik lever me helemaal over, maar dan wil ik wel graag dat het veilig is. Dus geen harde pijn, geen bloed of blijvende markeringen.

Wees de eerste om deze Advertentie een aanbeveling te geven.

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
17-09-2023 10:16
17-09-2023 10:16
18-09-2023 14:39
63x


5 Deelnemers op de site. 19597 Actieve deelnemers. 282 bezoekers.