Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer of Basis-Deelnemer Basis-Deelnemer is.

Unicorn gezocht! Of de welbekende speld! Ben jij dat? D/s stel zoekt!

Profielafbeelding Basis-DeelnemerMan D (Deelnemer 88555) (1975)

Stel zoekt biseks onderdanige vrouw (20 tot 50 jaar) uit Nederland voor vast spel/sekscontact

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Wij zijn een stel van 48 (Hij) en 49 (zij). Sinds een jaar of 20 vormen we een D/s. In deze D/s hebben we elkaar echt gevonden. En nu zijn we ook getrouwd. We hebben ons huis in de Zaanstreek, onder de rook van Amsterdam. De Meester is een man van ca. 1.97 met bruin haar. Ik ben fors gebouwd (zeer stevig, misschien wel iets te dik) en middelmatig geschapen maar wel geschoren, ik ben 100% hetero en zeer dominant en sadistisch. Zij, zij is een slavin. Zij is ongeveer 1,75 ze heeft half blond haar. Ze weegt ca. 80 kilo en is uiteraard vanaf de nek naar beneden geschoren en ze is gezegend met een heerlijke G- cup, ze is erg onderdanig en masochistisch. Zij is wel 100% bi.

Hoewel we altijd open staan voor leuke contacten zijn we specifiek op zoek naar een leuke bi-meid. De voorkeur gaat dus het liefst uit naar een leuke bi-meid/vrouw die onderdanig is.

Wat zoekt de adverteerder?

"Ik ben onderdanig en ik heb interesse... wat "zoeken" jullie dan?"
Nou het antwoord is simpel...

We zoeken dus naar een sexy meid, een sub of slavin, vanaf een jaar of .. en tot een jaar of 50, voor samen met haar onder hem, voor vrije ongeremde sm van topkwaliteit, voor een keer maar het liefst voor heel lang...maar voor ons, echt voor ons. Je bent een verzorgde meid, je hoeft zeker geen barbie te zijn. Uiterlijke schoonheid is van ondergeschikt belang. De innerlijke schoonheid is veel belangrijker. Het liefst ben je wel een geil, gehoorzaam en gewillige meid of vrouw. Masochisme is een pre. Iemand die ver wil gaan en grenzen zou willen verleggen. Niet voor even, maar voor langere tijd! Lust, pijn, opdrachten en regels maken daar zeer zeker onderdeel van uit!

Voor ons speelt de seksualiteit een grote rol binnen de BDSM. Je moet dus wel open staan voor seks met beiden, met haar alleen of met Hem alleen.
Trefwoorden? Noem ze maar... Allemaal. Alles waarvan de onderbuik gaat kriebelen... alles wat in sm mogelijk is, van zweep tot naald, van electro tot plas en van eindeloze verwennerij en de liefste tederheid tot verkrachting.

Als je in bent voor een polygame relatie is het zeer zeker leuk, als je gewoon in bent voor een speeldate is het ook leuk! We zijn allebei wel rustige en genietende personen die gewoon aan het kijken zijn voor een leuke en goede tijd met de juiste meid of vrouw. Zij ziet het als slavin heel erg zitten om een zusje te hebben die ook bi is.

* Ervaring is niet belangrijk. De wens om ervaring op te doen wel en daarbij de inzet ook te tonen.
* Bereid zijn om te experimenteren en op zoek te gaan naar je grenzen.
* Onderdanig zijn aan de Meester, maar ook accepteren dat zij je heel misschien eens Domineert.
* Lust en/of pijn geori├źnteerd zijn.

Zelf zijn wij ook getrouwd. We hebben er geen moeite mee als jij ook gebonden bent. We verwachten wel dat je er open en eerlijk over bent!
Zij ziet het als slavin heel erg zitten om een zusje te hebben die ook bi is.

Niet iedereen denkt op dezelfde manier, er zijn geen blauwdrukken voor de juiste SM. Wij hebben hem in ieder geval niet. Wij hebben onze eigen blauwdruk en hoe moeilijk het ook is, het is de onze. Respecteer dat!

Wat kun je wel verwachten?

Je kunt van ons verwachten dat we zullen proberen een leuke relatie met je op te bouwen en waar ook vriendschap het liefst een rol gaat spelen. Een relatie waarbij je je mentaal en fysiek over kan geven. Een plaats waar je de mogelijkheid hebt om je te ontwikkelen naar wie je bent en zijn wilt.

Binnen onze relatie speelt de BDSM een dagelijkse rol d.m.v. regels en omgangsvorm. Uiteraard zou het leuk zijn als de onderdanigheid voor jou niet per definitie in de slaapkamer is.

We hebben een druk sociaal leven. Wel willen we regelmatig contact. Avond of een weekeinde? Daarom zou het prettig zijn als je uit de omgeving komt. NH, ZH, Utrecht, Flevoland. De BDSM beleving is er in principe een van ons samen. De tijd van feesten en bijeenkomsten ligt achter ons. Misschien dat we dat later weer op pakken. Maar voor nu is het de bedoeling om het voor met zijn drie├źn te beleven.

We willen graag met jou experimenteren en grenzen verleggen. Uiteraard willen we niet maanden met elkaar mailen. Na wat kort online contact (eventueel camera en telefonisch) plannen we een leuke date op neutraal terrein of bij ons thuis om elkaar beter te leren kennen... Daarna zien we hoe het verder gaat.

Het belangrijkste is wel dat we uiteindelijk samen heel veel plezier zullen hebben!

Het hele verhaal gelezen, spreekt het je aan? Kom gerust op de lijn.

Wat kun je niet verwachten?

We hebben niets met ingewikkelde touw en knoperij! Meer het functioneel vastbinden om een vrouw zo beschikbaar en machteloos te maken. Verder hebben we niets met poep, kots, erntsig/blijvend letsel en verminkingen. Daarnaast hebben we helemaal niets met cyber.

Ook willen wij niet maandenlang chatten alvorens we een stap verder gaan. Overigens zijn wij heel terughoudend met het versturen van foto's en of het (sexueel) cammen.

Wees de eerste om deze Advertentie een aanbeveling te geven.

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
16-09-2023 12:18
16-09-2023 12:19
16-09-2023 12:20
39x


81 Deelnemers op de site. 19597 Actieve deelnemers. 559 bezoekers.