Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer of Basis-Deelnemer Basis-Deelnemer is.

It's in your eyes. And mine too.

Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 139683) (1967)

Vrouw zoekt hetero dominante man (54 tot 60 jaar) uit Nederland voor vaste relatie

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Zeker, ik red mijzelf prima. Fijn werk en dito sociaal leven, interesses en bezigheden meer dan genoeg.

Wel merk ik dat ik door al deze zelfredzaamheid mijn zachte & vrouwelijke kant nog wel eens kwijtraak. Die kant die weer volledig opbloeit onder vakkundige leiding van een D. Waardoor sensualiteit, lust, erotiek, sereniteit, onderdanigheid en toewijding een hoofdrol kunnen spelen. Waarin mijn denken wordt uitgeschakeld en ik mij volledig kan overgeven aan gevoel.

Soms bega ik de vergissing om op een vanilla datingsite rond te kijken, stiekem al wetende dat de dates daaruit voortvloeiend bij voorbaat gedoemd zijn te mislukken. En dat is al te merken tijdens een kopje koffie ;-)

Zoals in mijn profiel vermeld: ik ben geen hardcore BDSM-er. Meer een "50 tinten voor gevorderden" meisje, met een groot verlangen naar intensiteit en die extra laag. De invulling is een ontdekkingstocht, die ontstaat vanuit de dynamiek tussen de D en zijn s.

Omdat voor mij de vanilla-klik ook belangrijk is:

Als ik mijzelf in drie woorden zou moeten omschrijven: doelgericht, loyaal, zorgzaam & betrouwbaar. Oké, dat zijn er vier, maar gelukkig ben ik ook nog eens flexibel.

Ik werk fulltime in de GGZ en mijn werk geeft mij veel voldoening, ook al is het soms intensief. Zo af en toe moet het hoofd ook leeg en vind ik het fijn om lange wandelingen in de natuur te maken of ben ik op, aan of in het water. Ik denk overigens dat er een gat in de markt is voor roze wandelschoenen (met glitters).

Ook ga ik graag naar een concert, avondje dansen (40 up), kletsen met vrienden in de kroeg, naar de bioscoop of het museum en ik lees wel eens een boek.

Ik ben een redelijke “foodie”, vind kwaliteit belangrijker dan kwantiteit en kook met liefde. Ontdek graag nieuwe restaurants (Bib gourmand) en snap tot op de dag van vandaag niet zo goed waarom er Senseo of Chicken Tonight bestaat 😁.

Een zielsverwant te ontmoeten om veel van bovenstaand (en meer) mee te kunnen delen; dat zou mooi zijn. Slap zwetsen, filosoferen en eindeloos kunnen lachen om elkaars humor is hierin een goed begin. Wederzijds "smitten", zo simp

Wat zoekt de adverteerder?

Een lief. Een D in hart en ziel, niet vanwege zijn track-record of attributen maar omdat ik dat in zijn ogen zie. Omdat hij het in mijn ogen ziet. Monogaam, klaar met het najagen van korte kicks en fladderen. Savoir vivre & joie de vivre. Voor mij is fysieke aantrekkingkracht ook belangrijk, los van schoonheidsnormen. Daarom zou ik het fijn vinden om foto's uit te kunnen wisselen of een koffie-date te plannen.

Wat kun je wel verwachten?

Een vrouw waarbij je de gelegenheid krijgt om haar stap voor stap en laagje voor laagje af te pellen en terug te brengen naar de essentie van wie ze is; een s. Dit alles in een steady monogame relatie met een stevige vanilla basis, want zonder dat is er voor mij geen dynamiek. Toegewijd, zorgzaam, loyaal en immer beschikbaar.

D/s is voor mij als rode draad aanwezig, soms op de achtergrond, soms schaamteloos en overduidelijk op de voorgrond (tussen ons). Al naar gelang situatie en/of gevoel. Zonder geforceerd "moeten" en uitgaande van een stevige vanilla connectie waarin ik de enige ben voor iemand.

Ik hou van een traditionele rolverdeling onderling, en dat is tegengesteld aan dat wat de buitenwereld van mij denkt te zien/weten.

Wat kun je niet verwachten?

De bekende extremiteiten.

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 4x
14-09-2023 19:16
14-09-2023 19:16
00-00-0000 00:00
285x


90 Deelnemers op de site. 19625 Actieve deelnemers. 1073 bezoekers.