Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer of Basis-Deelnemer Basis-Deelnemer is.

straponslet & hakkenslaaf voor mature Dominante vr voor massage en bediening . .

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan s (Deelnemer 68021) (1961)

Man zoekt dominante vrouw (40 tot 65 jaar) uit Nederland voor vast spel/sekscontact

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Super fijn dat u tijd voor me neemt.
iets kort over mezelf.
60 jaar, kort blond haar 89kg, 1m79 met een goed verzorgde body.
Geen bril (leesbril), baard, snor, hygiënisch, fris en lekker glad op de juiste plekjes. Woon in Amsterdam en kan vrij verplaatsen. Rook niet en nooit gedaan. Mbo/Hbo. Bescheiden, respectvol en lief. Hygiëne, safe, en discretie zijn voor mij vanzelf sprekend en neem aan wederzijds.

Wat zoekt de adverteerder?

Nu vraagt u natuurlijk wat zoek Je dan precies ?
Ik hoop natuurlijk dat u dat bent. U bent een vrouw die net als ik de erotische spanning zoekt met sm. U geniet en vind het fijn om totale controle te hebben over een mannen lichaam. Hem te onderwerpen met mentale en fysieke middelen, hem vast zetten zodat hij geen kant op kan. Hem dwingen dingen te doen die u lekker vind. U naakt te laten bedienen van een goed glas wijn. Hem te gebruiken als lust object voor u genot en bevrediging zoveel als u hem dit opdraagt keer op keer. U speelt graag met bondage middelen en neukt hem als u het nodig vind met voorbinder om u dominantie kracht bij te zetten en te laten weten wie de touwtjes hier in handen heeft. U tolereert totaal geen ongehoorzaamheid van dit toch wel geile sub sletje. Grenzen zijn er om te verleggen en dit zou ik dan ook graag met u en voor u willen doen. Een goed gesprek over de dagelijkse dingen die spelen in de wereld kunt u ook bespreken en vind u ook belangrijk. U zoekt net als ik een D/s relatie waar ruimte is voor erotiek, humor en dit vanuit een ongedwongen sfeer. Sta verder voor al uw suggesties open.

Wat kun je wel verwachten?

Een ruimdenkende, speelse en vooral een man met passie en verlangen tot bdsm en het pleasen van de vrouw. Een man die open staat om veel dingen uit te proberen en graag onder u leiding een echte onderdanige en geile slet wil zijn. Een man jong van geest met respect en humor. Een man die als sub ontzettend opgewonden of zeg maar gerust lekker geil word van nylons en hoge hakken. Ik kan u een lekker strak kontje aanbieden dat na een paar tikken al lekker kleurt. En het kontkutje is voor meer speelplezier te gebruiken.
Ik vind een erotische opbouw belangrijk met erotisch plagen, kussen, tongen, likken en strelen dat uiteindelijk leid tot een heerlijke lange speel dag/avond met sm plezier voor 2 ? In iedergeval zal ik mijn uiterste best doen om aan u wensen te voldoen. Mocht mijn advertentie u aanspreken of wil u meer over mij weten dan zou ik graag met u in contact willen komen om te kijken of er een klik kunnen vinden.Misschien tot snel.
Liefs Jan.

Wat kun je niet verwachten?

Slechte hygiëne,Onverzorgdheid, ongemanierd , opdringerigheid, slechte adem, roken, claimgedrag en afspraken niet na komen. Ook de extreme dingen laat ik liever over aan iemand anders. Denk hierbij aan naalden, poep en bloed. Dit zijn niet mijn dingen.

Wees de eerste om deze Advertentie een aanbeveling te geven.

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling
13-09-2023 20:49
13-09-2023 20:50
26-09-2023 20:45
53x


68 Deelnemers op de site. 19625 Actieve deelnemers. 1013 bezoekers.