Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer of Basis-Deelnemer Basis-Deelnemer is.

Welke slaaf of slavin kan zich vinden in dit profiel? Voor vast spelcontact

Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw D (Deelnemer 83045) (1967)

Vrouw zoekt onderdanige contact (30 tot 60 jaar) uit Nederland voor vast spel/sekscontact

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Ik ben een ervaren, Dominante, eigenwijze, intelligente, creatieve, Femdom lady. Ik draag deze levensstijl niet alleen (al jaren) actief uit, ik ben er ook vast van overtuigd dat vrouwen mentaal krachtiger zijn dan (fysiek sterkere) mannen. Als logisch antwoord in een dualistische wereld waar alles draait om balans. Ik ben filosofisch ingesteld en denk graag (dieper) na over het ontstaan van de mensheid en ons doel. Ik ben wars van oppervlakkigheid, maar ik vind het heerlijk hard en lang te lachen om helemaal niks.

Ik heb een relatie, waarbij mijn partner ook mijn sub is. Hij is minstens zo eigenwijs als ik zelf ben en bijna net zo dominant, maar in onze BDSM-beleving is hij overtuigd sub. Mijn leven met een gezin, eigen onderneming en een klushuis (toekomstig speelhuis) kun je gerust hectisch noemen. Ik heb geen zin, noch tijd, in ellenlange prietpraat. Appen is aan mij niet besteed en een telefoongesprek houd ik graag kort. Sta je echter voor me, face to face, dan heb je mijn volle aandacht.

Ik ben wars van jaloezie, allergisch voor “de slachtofferrol”, ik kan met 10 verschillende maten meten (net zoals het mij uitkomt), ik ben een voorstander van een eigen inbreng mits deze maar strookt met mijn koers en bij “straf” warm ik echt niet eerst je kont op. Je krijgt hem dan onderuit de pul.
Maar daarnaast ben ik oprecht, puur, eerlijk, loyaal en is mijn intentie jou jezelf te laten ontstijgen. Ik maak van mijn hart geen moordkuil, heb mijn hart op de juiste plek maar ook op mijn tong. In mijn woorden kan ik soms scherp zijn, maar zachte heelmeesters maken stinkende wonden. Het is echter nooit mijn bedoeling om je opzettelijk te kwetsen of slopen.

Doordeweeks is mijn woonplek Den Haag, maar in het weekend (vrijdag t/m zondag) vertrek ik met mijn partner/sub richting ons (nu nog klus maar in de toekomst ons speel)huis op het centraal gelegen Flevoland. In Den Haag woont mijn gezin, daar heb je niet veel te zoeken. Op Flevoland is “where the magic happens”...

Ik hou van heel veel verschillende belevingsvormen, maar het is onmogelijk deze allemaal in 1 persoon kwijt te kunnen. Gelukkig hoeft dat ook niet. En daarom ben ik op zoek naar een extra spelpartner (m/v).

Wat zoekt de adverteerder?

Voor een vast spelcontact ben ik dus op zoek naar een extra s-je (m/v) die zich kan vinden in de volgende omschrijving.

Je bent dienstbaar, loyaal en oprecht. Het maakt me niet uit of je een relatie hebt, mits je partner maar volledig van alles op de hoogte is en je voldoende tijd voor mij kunt vrijmaken. Je vindt het leuk om mij te ontzorgen. Dit betekent in de praktijk dat je mij de ene keer naar een afspraak rijdt (en je vooraf verdiept in de route), of een afspraak voor me maakt en een andere keer een klusje doet in het huishouden of mee werkt aan de verbouwing. Ik hou ervan om verwend te worden, dus het is belangrijk dat je je in mij verdiept zodat je op den duur weet waar je mij blij mee kan maken.

Je staat positief in het leven en verwelkomt de dag met een lach. Je hebt een eigen(wijze) mening, Je bent intelligent en staat stevig in je schoenen. Je weet wie je bent en wat je wilt en je laat je maar moeilijk omver blazen. In de BDSM ben je een overtuigd en loyale Femdom-slaaf of slavin, omdat je niks liever wilt dan Haar dienen.

Je ervaring maakt me niet zoveel uit. Wat ik hierboven al schreef, ik hou van heel veel dingen, afwisseling en alles is te leren. Wel vind ik belangrijk dat je open-minded bent, grenzen wilt verkennen, intelligent en ontwikkeld bent en jezelf wilt ontstijgen. Ook vind ik het belangrijk dat je serieus maar ook nuchter in je onderdanigheid staat. Het leven is geen sprookje en de meeste fantasieën zijn alleen maar leuk als fantasie. En dat snap jij heel goed.

Wat misschien nog wel het allerbelangrijkste is, je accepteert en respecteert mijn partner. Hij (en mijn zoon) staan op nummer 1, no doubt about it. Hij is mijn basis en mijn rust. Jullie hoeven niet met elkaar te spelen (mag, maar is geen must) maar ik vind het van cruciaal belang dat hij gerespecteerd wordt.

Uiterlijke kenmerken? We hebben een klik of niet, wel vind ik het enorm belangrijk dat je fysiek goed verzorgd bent en ik vind het belangrijk dat ik een leuk uitzicht heb (lees: good looking). Ik vind het namelijk super leuk om tijdens onze belevingen te fotograferen. (Dat kan onherkenbaar met eventueel een masker op) en je moet er dus geen problemen mee hebben als ik deze foto’s deel op social media (uiteraard onherkenbaar).

Wat kun je wel verwachten?

Wat je van mij kan verwachten is een vast spelcontact met veel uitdaging, creativiteit en groei. Dit kan op verschillende manieren: in de speelruimte(s) in mijn huis, tijdens een commerciële sessie buiten de deur (mits je daar voor openstaat), een externe party, misschien assisteren tijdens een BDSM workshops, of tijdens een party bij mij thuis.

Mijn partner kan aanwezig zijn, maar dat betekent niet dat hij bij het spel betrokken zal/kan worden.

Ik hou van het verkennen van je grenzen en mijn interesse in belevingsactiviteiten is erg breed. Dit betekent echter niet dat ik alles in 1 persoon hoef terug te vinden. Het feit dat iets kan, wil niet zeggen dat iets gebeurt. Dit is wat ik allemaal leuk vind:

Afbinden, Ageplay, Analplay, Billenkoek, Boeien, Bondage, Breathcontrol, Caning, Catnails, CB (Chastity Belt), CBT (Cock en Ball Torture), Chastity, Cuckolding, Diapers, Discipline, Doggyplay, Edgeplay, Elektro, Face slapping, Femdom, Findom, Flagellatie, Flogger, Foliebondage, Gag, Hard SM, Hogtie, Human furniture, Humbler, Kaarsvet, Keyholding, Klemmen, Knifeplay, Knijpers, Kuisheid, Latex, Maskers, Mattenklopper, Mummificeren, Needleplay, Nekmassage (ontvangen), Nursing, Paddles, Prikkleding, Rollenspel, Sadisme, Sissification, Soft SM, Sounding, Strapon, Tepeltorture, Touwen, Travestie, Trampling, Spanking, TPE, Vacuümpomp, Verbal humiliation, Vernederen, Violet wand, Voetmassage (ontvangen), Wheel of pain, Zintuigbeperking en Zwepen.

Voor een eerste afspraak gaan we gewoon een kop koffie (of iets anders) drinken om elkaar op een normale manier te leren kennen. Een eerste vereiste is namelijk dat we als mens klikken, van beide kanten. Is er een klik? Dan kijken we rustig verder. Stap voor stap.

Wat kun je niet verwachten?

Wat je niet kan verwachten is een hoop komedie. Ik ben puur en oprecht. Ook zullen wij nooit seks met elkaar hebben. Je bent mijn sub en mij mag je hooguit aanraken tijdens een voet- of nekmassage, maar mijn intieme delen zijn niet voor jou.

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 7x
06-09-2023 11:05
06-09-2023 11:06
00-00-0000 00:00
742x


98 Deelnemers op de site. 19625 Actieve deelnemers. 1063 bezoekers.