Advertentie

Je mag deze advertentie zien omdat de adverteerder Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer of Basis-Deelnemer Basis-Deelnemer is.

Dominante vent, eigenaar van een slaafje zoekt leuke contacten.

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 716) (1954)

Stel zoekt biseks dominante contact (20 tot 75 jaar) voor vast spel/sekscontact

Advertentietekst

Wat biedt de adverteerder?

Ik ben Ferry, dominante dikke meester van 67 jaar, eigenaar van een jong slank slaafje, enigszins behaarde jongen 36 jaar en slank Het slaafje is volledig eigendom en is 24/7 in mijn bezit. Was vroeger een meisje en nu een jongen. dus transgender.

Ben daarnaast eigendom van mijn totaal slaaf uit Goes die mij regelmatig bezoekt en weet dat hij volkomen afhankelijk is van zijn eigenaar en zich zeker mijn bezit voelt.

Ik zou het leuk vinden om contact te leggen met stellen waarvan 1 onderdanig en 1 dominant is.
Maak niet uit hoe de vorm van het stel is, mag hetero en mag homo zijn. Doel is gewoon leuk contact te leggen. Een gesprek, maar eventueel keuring van de onderdanige in bijzijn van allen lijkt mij ook mogelijk. Afstand is geen probleem. Daarnaast kunnen wij op afspraak ook ontvangen.
Doelstelling is kontakten leggen om onze kenniskring op bdsm gebied op te bouwen.
Dus ook een onderdanige jongen/ slaaf kan reageren.

Wat zoekt de adverteerder?

Ik zoek leuke kontakten die ik naast Zeeland ook in de andere provincies w.o. zeker Drenthe, Brabant en Limburg kan bezoeken. Overigens kan ik zelf ook thuis ontvangen. Verplaatsen doe ik graag afstand is hierdoor nooit zo'n probleem. Leeftijd is op zich geen probleem evenals uiterlijk. Wel uiteraard correct en hygiënisch. Heb je bdsm mogelijkheden w.o. speelkamer of kooi is dat leuk. Ik wil met mijn slaafje het bdsm gebeuren ook opbouwen in bijzijn van anderen waar er ook een andere onderdanige bij is. Uiteraard is hier ook van te voren gedachtewisseling in email mogelijk.

Ook eventueel een onderdanige jongen of man die mijn slaafje anaal en oraal kan neuken.
Alleen deze gaten zijn mogelijk. Voor een eerste keer lijkt mij het wel onderdanig voor mijn slaafje dit geblinddoekt, naakt uiteraard, te moeten ondergaan.

Wat kun je wel verwachten?

Naast mijn slaafje zal je uiteraard ook gedomineerd worden en mij als slaaf moeten dienen
als je niet deel uitmaakt van een stel en zelf al een mr of mrs hebt. In overleg kan wellicht veel.

Eerlijkheid, betrouwbaarheid, hygiëne, discretie, safe en ten alle tijde correct naar elkaar toe.
Vast incidenteel kontakt als het klikt. Ik kan soms ontvangen maar als je zelf ook die mogelijkheid hebt, zou dat fijn zijn. Op sm gebied kan je veel verwachten. Geen taboes op de bekende na. BDSM speelt in kontakt een grote rol. Verwacht geen vast sex kontakt.
Speelt mee maar is bij mij niet de hoofdlijn in sessies en kontakt.
Veiligheid is zondermeer gewaarborgd. Grenzen verlegging in samenspraak. Doelstelling totale overgave van de onderdanigen. Eis hygiëne en discretie

Openheid tov elkaar is belangrijk. Van te voren gedachten wisseling per email.

Wat kun je niet verwachten?

Een adonis figuur hahahah, maar dat verwacht ik ook niet hoor. Ben een dikke vent en je moet daar geen probleem mee hebben anders niet aan beginnen. Leuke slanke onderdanige slaaf(je) in bezit die ik kan gebruiken zoals ik wil. Geen oneerlijkheid en misbruik. Geen mishandeling maar opbouwend bdsm dat in overleg ver kan worden opgebouwd. Zoek zelf geen slaaf om te neuken. Wel een slaaf die mijn slaafje kan neuken op deze wijze zoals ik dat wil en die ik ook kan gebruiken zoals ik dat wil.
Zoek dus contact om relaties in de bdsm op te bouwen waar ervaringen worden uitgewisseld en waar ook sm spel in mogelijk zou kunnen zijn. Lang verhaal dus goed lezen.

Mijn acties

Reageer via Mailbox *
Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.

Algemene gegevens

teamkeuze
aanbeveling 5x
18-08-2023 17:04
18-08-2023 17:04
18-08-2023 19:58
200x


85 Deelnemers op de site. 19588 Actieve deelnemers. 417 bezoekers.