Overzichtspagina

Nieuwsberichten

Wat trekt mensen aan tot BDSM?

19-09-23

In een onderzoek gedaan naar de intrensieke motivatie van mensen, naar de aantrekkingskracht van BDSM, kwamen als redenen naar voren:

1.)  Het gevoel dat je altijd al met BDSM bezig was geweest en niet kon verklaren waarom . Bij deze mensen ontstond de interesse in BDSM al op zeer jonge leeftijd, maar het is pas iets dat later seksueel wordt. Voorbeelden hiervan zijn: 'Toen ik een kind was, heb ik mezelf vastgebonden en geblinddoekt - ik weet gewoon de redenen niet' en 'vastgebonden, geblinddoekt en geslagen worden zijn seksuele fantasieën die ik al koesterde lang voordat ik geïnteresseerd was in seks zelf.' Deze mensen hadden het gevoel dat ze eenvoudigweg “geboren” of “bedraad” waren om met BDSM bezig te zijn.

2.)  Een besef op latere leeftijd dat men van BDSM hield, maar een erkenning dat het een aangeboren aspect was . Deze mensen hadden de neiging om het gevoel te hebben dat dit iets was waar ze altijd al mee bezig waren, maar ze verborgen of ontkenden het tot een bepaald punt in de volwassenheid. Een voorbeeld hiervan was: "Ik heb lange tijd in ontkenning gezeten en heb mijn seksualiteit feitelijk jarenlang verborgen gehouden." 

3.)  Het gebruik van BDSM om evenwicht te zoeken of om met psychische problemen om te gaan . Voor mensen in deze groep dreef hun persoonlijke geschiedenis hen tot BDSM als een vorm van zelfgenezing of therapie. Voorbeelden hiervan zijn: “Ik heb mijn ‘problemen’ aangepakt en mezelf genezen” en “De endorfines uit aanhoudende pijn helpen bij de bipolariteit, op een vergelijkbare manier als sporten.” Met andere woorden: deze personen hadden het gevoel dat ze vanwege hun psychologie vatbaar waren voor BDSM.

Wat de reden ook moge zijn, BDSM is nog steeds geen onderwerp waar je vrijuit met iedereen over kunt praten. En misschien hoeft dat ook niet, maakt dat het juist wel spannend.
Een artikel deze maand in Linda geeft zo'n spannend kijkje voor de lezers. Met de tekst "Als ik bijna klaar kom vraag ik toestemming voor een orgasme." zou dat zo maar een verhaal kunnen zijn van BDSMzaken. 

bron: www.sexandpsychology.com

En de winnaar is..

01-09-23

Met het juiste antwoord op de vraag: uit hoeveel deelnemers bestaat het supportteam van BDSMzaken, namelijk 8. Heeft Kolibrie75 het boek Nia gewonnen. We wensen je veel leesplezier! 

Blauwe plekken

19-08-23

Net uitgekomen bij uitgeverij Ellessy: 'Blauwe Plekken.' Een krachtige roman die stof geeft tot nadenken.  Jurist Zilla Jongzeel worstelt met haar onderdanige en masochistische gevoelens. Ze vraagt zich af: hoe geëmancipeerd ben ik als deze verlangens voortdurend door mijn lijf razen? 

De auteur, Sidney Raven, dankt in haar dankwoord de deelnemers van bdsmzaken, voor hun openhartige verhalen en dagboeken.  'Inzicht in jullie gedachten, gevoelens en worstelingen zijn belangrijk geweest voor het schrijven van dit boek.' 

'Blauwe Plekken' ligt nu in de winkel en is hier verkrijgbaar of te bestellen bij de lokale boekhandel. Zowel in print als in e-boek. 

Met dank aan de schrijfster van dit boek; de boekenclub van BDSMzaken krijgt een exemplaar om te lezen en we mogen er ook één verloten aan een deelnemer van BDSMzaken.
Om het boek te winnen beantwoord je de volgende vraag:
Wat is het beroep van de man van de hoofdrolspeelster?
Het antwoord mag je sturen naar luce.  Uit de deelnemers met het goede antwoord zal 1 oktober een winnaar worden geloot. De winnaar maken we bekend op de frontpage. De winnaar krijgt het boek thuisgestuurd.

 

 

Good Boy

29-07-23

Een Japanse man gaat viraal nadat hij meer dan $ 15.000 aan een hyperrealistisch kostuum heeft uitgegeven, zodat hij zijn levenslange droom kon vervullen - om een ​​hond te worden.  De video werd in 8 dagen tijd al bijna 2 miljoen keer bekeken.

"Ik heb er een collie van gemaakt omdat het er echt uitziet als ik het aandoe," vertelde hondencosplayer Toko-San aan het lokale nieuwscentrum Mynavi over zijn outfit.

Toko-San beschreef zijn inspiratie om zijn eigen beste vriend te worden en zei: "Mijn favoriet zijn viervoetige dieren - vooral schattige dieren. Om een realistisch model te zijn besloot ik er een hond van te maken. Toko-San zei dat hij voor een collie-kostuum had gekozen omdat het lange haar de menselijke figuur kan verhullen - wat toevallig ook zijn favoriete hondenras is. Hieronder de link naar het filmpje op YouTube.

https://www.youtube.com/watch?v=MA4UhxfTwVk


Prikbord

(Deelnemer 104582) publiceerde zojuist een Advertentie met de kopregel Ik wil in je hoofd wonen..
37 seconden geleden
(Deelnemer 135638) gaf een aanbeveling aanbeveling aan ProfielafbeeldingStandaard-DeelnemerVrouw ? (Deelnemer 128949) (1970) voor het Dagboekverhaal getiteld 'OH, Ik to start with' uit het dagboek Jij.
13 minuten geleden
(Deelnemer 109485) gaf een aanbeveling aanbeveling aan ProfielafbeeldingStandaard-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 140285) (1974) voor de afbeelding als profielafbeelding .
19 minuten geleden
(Deelnemer 137294) gaf een aanbeveling aanbeveling aan ProfielafbeeldingSter-DeelnemerVrouw ? (Deelnemer 89951) (1971) voor het Dagboekverhaal getiteld 'In essentie' uit het dagboek Reis in mijn ziel.
36 minuten geleden
(Deelnemer 89951) publiceerde zojuist een Dagboekverhaal getiteld 'In essentie' uit het dagboek Reis in mijn ziel.
40 minuten geleden
(Deelnemer 139584) publiceerde zojuist een karakterprofiel met zijn karaktereigenschappen.
41 minuten geleden
Ster-DeelnemerSter-DeelnemerSter-Deelnemer(Deelnemer 114267) maakt vanaf nu gebruik van de extra mogelijkheden voor Ster-Deelnemers Ster-Deelnemer en draagt op die manier bij aan de verdere ontwikkeling van BDSMzaken. Bedankt!
41 minuten geleden
(Deelnemer 139584) publiceerde zojuist een uiterlijk profiel met een beschrijving van zijn uiterlijke kenmerken.
42 minuten geleden
(Deelnemer 139584) publiceerde zojuist een sociaal profiel met informatie over zijn sociale achtergrond.
43 minuten geleden
(Deelnemer 140315) gaf een aanbeveling aanbeveling aan ProfielafbeeldingStandaard-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 136351) (1981) voor de afbeelding als profielafbeelding .
44 minuten geleden
(Deelnemer 111752) schreef een nieuwe reactie in een groepsgesprek met als titel Re: 1 oktober, etentje en wandeling in Lemmer in groep ANN. De inhoud van de groep is 'openbaar' en de wijze van aanmelden is 'open'.
44 minuten geleden
(Deelnemer 140311) publiceerde zojuist een Advertentie met de kopregel Veel oudere mannen.
50 minuten geleden
(Deelnemer 68021) gaf een aanbeveling aanbeveling aan ProfielafbeeldingStandaard-DeelnemerVrouw ? (Deelnemer 128949) (1970) voor het Dagboekverhaal getiteld 'Hoofd' uit het dagboek Jij.
50 minuten geleden
(Deelnemer 128178) gaf een aanbeveling aanbeveling aan ProfielafbeeldingSter-DeelnemerMan D (Deelnemer 140315) (1976) voor de Advertentie met de kopregel Ik geef je wat jij nodig hebt.
52 minuten geleden
(Deelnemer 128178) gaf een aanbeveling aanbeveling aan ProfielafbeeldingStandaard-DeelnemerVrouw ? (Deelnemer 128949) (1970) voor het Dagboekverhaal getiteld 'Jij' uit het dagboek Jij.
54 minuten geleden
(Deelnemer 140311) gaf een aanbeveling aanbeveling aan ProfielafbeeldingStandaard-DeelnemerMan D (Deelnemer 87908) (1957) voor de websitereactie bij het bdsm-profiel met het motto Veel oudere mannen.
58 minuten geleden
(Deelnemer 140311) gaf een aanbeveling aanbeveling aan ProfielafbeeldingSter-DeelnemerMan D (Deelnemer 6450) (1946) voor de afbeelding als profielafbeelding .
1 uur en 1 minuten geleden
(Deelnemer 140269) gaf een aanbeveling aanbeveling aan ProfielafbeeldingSter-DeelnemerMan D (Deelnemer 8) (1960) voor de groep Nieuwkomers BDSMzaken. De inhoud van de groep is 'openbaar' en de wijze van aanmelden is 'open'..
1 uur en 3 minuten geleden
(Deelnemer 140315) gaf een aanbeveling aanbeveling aan ProfielafbeeldingSter-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 138777) (1982) voor de afbeelding als profielafbeelding .
1 uur en 4 minuten geleden
1 uur en 4 minuten geleden

Contactadvertenties

Je bent zelf geen Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer of Basis-Deelnemer Basis-Deelnemer.
Je ziet daarom alleen de advertenties van deelnemers die wel Ster-Deelnemer Ster-Deelnemer of Basis-Deelnemer Basis-Deelnemer zijn.
Je mist daarom een groot deel van de advertenties.

Nieuwste Advertenties

Ik wil in je hoofd wonen.

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 104582) (1982)

27-09-23 - Een ervaren creatieve dominante man. Regelmatig in de klimhal te vinden. Intelligent, welbespraakt, belezen en nog een hoop meer termen die zo achter elkaar gezet behoorlijk arrogant klinken maar wel waar zijn. Een combinatie van zorgzaam en een ...

sub voor Dame of Stel, serieus, kink toch met wel een beetje stijl

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan s (Deelnemer 62452) (1968)

27-09-23 - ik ben mark, een onderdanige, dienstbare en gehoorzame sub van 54 jaar met wel wat ervaring in BDSM, hoewel ik mezelf geen gevorderde sub of slaaf durf te noemen, wel best een leuk en goed mens ;-) Een gehoorzame, leergierige, betrouwbare, ...

Ben jij toevallig op zoek naar mij misschien ?

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 140262) (1968)

27-09-23 - Ik ben een leuke man , sta nog nog steeds vol in het leven , met belangstelling voor alles en iedereen en ben eigenlijk op zoek naar die ene leuke dame met wie ik mijn leven kan delen....

Je lieve 'Subfriend' zijn voor gelijkgestemde oudere vrouw !

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan S (Deelnemer 74515) (1949)

27-09-23 - In de loop der tijd heb ik intussen voldoende ervaring opgedaan. Vrij, ongebonden en lief . En hoewel 74jaar ( …..nou en ? ) voel ik mij nog niet over de datum (en dus zijn reacties 'juist' van leeftijdsgenoten , vrouwen vanaf 65 jaar ...

Ik geef je wat jij nodig hebt

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 140315) (1976)

27-09-23 - Hoe werkt dit ? … me D, you sub, I use you? Nou, volgens mij ligt het genuanceerder en is BDSM een complex maar gebalanceerd spel waarbij zowel de sub als de D, samen van elkaar genieten, elkaar beïnvloeden en groeien. Ik zoek een leuke, open ...

Dominante Daddy zoekt klein meisje

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 119948) (1968)

26-09-23 - Ik ben een D bij wie jij je veilig en geborgen zal voelen, bij wie jij de controle uit handen zal durven geven. Dat hoeft niet gelijk al zo te zijn. Ik vind onervarenheid juist erg aantrekkelijk. Ik vind het uitdagend en opwindend als jij ...

Verlangen naar bdsm beleving met gelijkgestemde vrouw

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 121575) (1960)

26-09-23 - Naast een Dominante kant ook: empathisch, begripvol en hulpvaardig, terwijl rechtvaardigheidsgevoel mij laat opkomen voor zwakkere broeders en zusters. Ik tracht mijn 'eigen koers' te varen, wars van massahysterie en kuddegedrag en voor zover als ...

Oxytocine:

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 106443) (1960)

26-09-23 - Relaxte, slanke (1.86/85K), alpha D man met charisma, creativiteit en humor kijkt uit naar een leuke sub (m/v of stel) voor een intense en langdurige Ds relatie Als zelfstandig ondernemer (logistiek) heb ik jarenlang de wereld afgereisd maar ...

Ik zal niet de enigste zijn...

Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw ? (Deelnemer 77861) (1979)

26-09-23 - die een (speel)plekje, romantische S/samenkomst plekje zoekt. Hotelkamers zijn tegenwoordig onwijs duur, vind ik, bovendien geven ze niet de geluidspreventieve privacy die de meesten van ons zeer kunnen waarderen. Goedkopere gelegenheden die ...

Vrouw zoekt man voor opbouwen van een fijne relatie afkomstig uit Noord Holland

Profielafbeelding Basis-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 114220) (1973)

26-09-23 - Ik zoek een leuke lieve spannende sportieve man om samen mooie toekomst mee op te bouwen. Bdsm is voor mij een spel. Verder is de relatie volledig gelijkwaardig. Een x de rollen omdraaien waarbij ik de touwtjes in handen heb altijd leuk....

Keuze supportteam

teamkeuzeDiepgang en intens contact

Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 140281) (1979)

22-09-23 - Sinds kort weer aan het (her)ontdekken. Zo lang als ik me kan herinneren heb ik sub-fantasieën gehad, vanaf groep 3 al (door mijn meester opgesloten worden in een kooitje) 😇 Zo’n 20 jr geleden een bdsm-relatie gehad van zo’n 8 jr. en daarna niets ...

teamkeuzeGezocht Leuke ondeugende sub

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 99898) (1967)

20-09-23 - 55 jarige man normaal postuur met kort donker haar en brildragend. Regio Breda. Zaakjes op orde eigen huis auto en werk. Die vreselijk kan genieten van alles wat met BDSM te maken heeft. Werk onregelmatig kan ontvangen en verplaatsen. Hecht veel ...

teamkeuzestraponslet & hakkenslaaf voor mature Dominante vr voor massage en bediening . .

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan s (Deelnemer 68021) (1961)

13-09-23 - Super fijn dat u tijd voor me neemt. iets kort over mezelf. 60 jaar, kort blond haar 89kg, 1m79 met een goed verzorgde body. Geen bril (leesbril), baard, snor, hygiënisch, fris en lekker glad op de juiste plekjes. Woon in Amsterdam en kan vrij ...

teamkeuzeWelke slaaf of slavin kan zich vinden in dit profiel? Voor vast spelcontact

Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw D (Deelnemer 83045) (1967)

06-09-23 - Ik ben een ervaren, Dominante, eigenwijze, intelligente, creatieve, Femdom lady. Ik draag deze levensstijl niet alleen (al jaren) actief uit, ik ben er ook vast van overtuigd dat vrouwen mentaal krachtiger zijn dan (fysiek sterkere) mannen. Als ...Dagboeken

Deze informatie is alleen beschikbaar voor ingelogde deelnemers.
Log in of meld je aan als deelnemer. Een nicknaam en e-mailadres is genoeg.

BDSM-profielen

Nieuwste profielen

Life is as nice as you make it...

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 140315) (1976)

27-09-23 - Het was er, maar duurde lang voordat ik er een benaming voor vond. En is er écht iemand die wil weten hoe ik er mee om ben gegaan? Volgens mij zit niemand op die info te wachten… Jij wel? Stuur me, ook dan, gerust een berichtje...

Mijn eerste seksuele ervaring ontdekte ...

Profielafbeelding Standaard-DeelnemerMan D (Deelnemer 140236) (1974)

25-09-23 - Mijn eerste seksuele ervaring ontdekte ik mijn dominante kant. Lang heb ik daarmee gezeten omdat dat niet de norm was. Ik hou van vernederen, bondage, opdrachten laten uitvoeren, en mijn sub te gebruiken hoe ik wil, wanneer ik wil. Niet iedere ...

Veel oudere mannen

Profielafbeelding Standaard-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 140311) (2005)

25-09-23 - Tijdens een reis naar Zuid Afrika. Details misschien later. Beetje genant dat hier te schrijven. De website geeft aan dat de info te weinig om te publiceren is dus ik typ nog maar een stukje....

Heb jaren geleden deze gevoelens al ...

Profielafbeelding Standaard-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 104398) (1991)

25-09-23 - Heb jaren geleden deze gevoelens al ontdekt en toen ook een spel-relatie met een Dom gehad. Dit beviel niet echt, geen duidelijke communicatie en grenzen werden overschreden..maar nu toch weer nieuwsgierig....

Teamkeuze

DatumDeelnemerIngevuld
20-08-23Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 136175) (1982)Volledig
15-09-23Profielafbeelding Basis-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 139514) (1983)Volledig
27-09-23Profielafbeelding Basis-DeelnemerMan S (Deelnemer 49138) (1961)Volledig
18-09-23Profielafbeelding Standaard-DeelnemerMan S (Deelnemer 111600) (1971)Volledig
Zoek in alle profielen

Door supportteam geselecteerd

BDSM-Checklists

Deze informatie is alleen beschikbaar voor ingelogde deelnemers.
Log in of meld je aan als deelnemer. Een nicknaam en e-mailadres is genoeg.

BDSM-Begrippen

Meest aktuele begrippen

CategorieBegripGewijzigd
VoorwerpenBen Wa Balls16-12-2016
TermenG-spot25-11-2016
ActiviteitenGrinden22-11-2016
ActiviteitenCandaulisme27-06-2015
Alle begrippen

Laatst ingelogde deelnemers

DeelnemerPublicaties
Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 134891) (1963)
Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 104582) (1982)
Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 28984) (1972)
Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan ? (Deelnemer 14386) (1967)
Profielafbeelding Basis-DeelnemerMan s (Deelnemer 137252) (1978)
Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan S (Deelnemer 132157) (1978)
Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 128660) (1956)
Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 96874) (1960)
Profielafbeelding Standaard-DeelnemerMan s (Deelnemer 72583) (1969)
Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 137763) (1969)
Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 139743) (1943)
Profielafbeelding Standaard-DeelnemerMan D (Deelnemer 96009) (1965)
Profielafbeelding Standaard-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 109417) (1977)
Profielafbeelding Standaard-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 83053) (1968)
Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 122575) (1968)
Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw D (Deelnemer 139613) (1977)
Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 126545) (1966)
Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw S (Deelnemer 66653) (1972)
Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 9513) (1971)
Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan s (Deelnemer 139350) (1950)

Aanbevolen profielafbeeldingen

Aanbevolen profielafbeeldingen zijn alleen zichtbaar voor ingelogde deelnemers.

Groepsgesprekken

(Openbare gesprekken of waar jij groepslid bent)

Gesprekken in de groepen zijn uitsluitend toegankelijk voor onze deelnemers. Om deze gesprekken te kunnen lezen of om daaraan deel te nemen moet je ingelogd zijn.

Overzicht groepen

Verhalen

Nieuwste hoofdstukken

La douce France (Deel 63)

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan s (Deelnemer 91650) (1961)

26-09-23 - (aanbeveling 19x ) Het was de laatste week van september. Het mooie weer hield aan en het zou de hele week nog tegen de dertig graden aan zijn. Niet de hele dag hoor. ‘s morgens als ik opgestaan was, mezelf gewassen en geschoren, Poes naar buiten liet, wees de ...

De Gezonde School (Deel 7)

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan s (Deelnemer 112449) (1967)

26-09-23 - (aanbeveling 3x ) De Vrouwen keken vrolijk lachend naar de hulpeloze balletjes die door de muur staken. Die balletjes zijn wat kaal, concluderen Ze. Die moeten nodig versierd worden. Snel pakt een van Hen een beker met wasknijpers. De balletjes die verlangen naar ...

De verandering (Deel 1)

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan s (Deelnemer 125067) (1957)

26-09-23 - “Waar zou je dan zin in hebben?”,  was haar vraag nadat ik haar had gezegd dat ik me wel eens echt zou willen laten domineren.   Ik had de wedervraag niet verwacht. Hoe onnozel kan je zijn.  Ze is immers bekend met Dominantie.   “Hoe is dat dan ...

De MOC (Meidenopvoedingscentrale) (Deel 6)

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan s (Deelnemer 139867) (1962)

24-09-23 - (aanbeveling 3x ) Janneke werd wakker, door het geluid van een deur die open ging. Elise kwam binnen onder begeleiding van twee vrouwelijke bewakers. Het is tijd voor je straf vanwege je onacceptabele gedrag van gisteren. Je zult ondervinden waarom ik opvoeder ...

Teamkeuze

teamkeuzeKom terug (7 delen)

Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 87665) (1970)

22-09-23 - (aanbeveling 24x ) Sanne is de vrouw van de huisarts op Texel en heeft zichzelf volledig in dienst gesteld van haar gezin. Ooit was ze een veelbelovend kunstenaar, maar dat heeft ze laten versloffen. Tijdens een gezellige avond met haar beste vriendin en teveel wijn ...

teamkeuzeEen paar dagen weg (6 delen)

Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan s (Deelnemer 136522) (1958)

28-08-23 - (aanbeveling 13x ) Ik kreeg een berichtje van Mevrouw. Ze zei dat Ze een huisje had gehuurd voor over vier weken, van dinsdag tot en met donderdag. Twee nachten dus. Dat zou ik dus aan mijn vrouw moeten gaan vertellen. Dat was wel even een ding. Mevrouw had gezegd ...

teamkeuzeLosse verhalen/ fantasieën (23 delen)

Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 137294) (1975)

19-09-23 - (aanbeveling 35x ) Elk hoofdstuk zal een op zichzelf staand verhaal zijn. Ik hou ervan om te schrijven. Het liefst over de dingen die me op het moment bezig houden. Gevoelens een plaats geven, gebeurtenissen verwerken en gewoon heerlijk erop los fantaseren....

teamkeuzeDonna (31 delen)

Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 137118) (1972)

23-09-23 - (aanbeveling 23x ) Donna is een personage uit een verhalen serie waar ik sinds 2015 aan werk en waarvan op dit moment 5 delen zijn verschenen. De serie volgt vijf verschillende en fictieve personages. Ieder personage heeft zijn of haar eigen verhaal, maar deze ...

Alle verhalen

BDSM-Winkels

Nieuwste winkels

The Garden (webwinkel)

Sexshop

30-04-21 - Fysieke winkel van PureLust.com

The Pink (webwinkel)

Sexshop

30-04-21 - Fysieke winkel van PureLust.com

The Leopard (webwinkel)

Sexshop

30-04-21 - Fysieke winkel van PureLust

Erotiekvoordeel.nl (webwinkel)(Harmelen)

BDSM en sexshop (aanbeveling)

29-04-21 - Een webwinkel waarin we alles verkopen voor een fijn en vervullend sexleven. Bij ons geen onpersoonlijke klantenservice medewerkers. Van inkoop tot inpakken, wij doen alles zelf en met z'n tweetjes!  ...

Als beste beoordeeld

NaamOordeelAantal
BDSM Ateljee (4,5) 3 recensies
BDSM Sieraden Sanny (4,33) 2 recensies
On Top of Love (4,33) 2 recensies
Mister B Amsterdam (4,25) 3 recensies
Zoek in alle winkels

Nieuwste beoordelingen

NaamDeelnemerOordeel
Your lifestyleProfielafbeelding Standaard-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 135343) (1983)
On Top of LoveProfielafbeelding Ster-DeelnemerMan s (Deelnemer 136424) (1967)
Smart Fetish and FantasyProfielafbeelding Standaard-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 129145) (1987)
BreathcatcherProfielafbeelding Standaard-DeelnemerMan D (Deelnemer 107118) (1969)
Alle beoordelingen

BDSM-Uitgaansgelegenheden

Nieuwste uitgaansgelegenheden

Club Paradise (Amsterdam)

Bar/Dancing

13-09-23 - Op 10 september aanstaande mag ik onder begeleiding van LaDameBrune mee naar Club Paradise.

Same Place (Amsterdam)

Bar/Dancing

25-08-23 - Recent voor de eerste keer geweest onder begeleiding. Ook de eerste keer dat ik überhaupt een dergelijke lokatie heb bezocht. Het was een bijzonder ervaring en ik voelde me onder mijn begeleiding zeer op mijn gemak. ...

Sameplace (Amsterdam)

Bar/Dancing

22-04-23 - Elke 1e zondag van de maand is er BDSM Pure, hier zijn wij vaak te vinden en spelen we een leuke sessie in de BDSM ruimte.Sameplace is een raagdrempelige club waar iedereen welkom is. van beginner tot gevorderde. Ook als je nog niets met ...

Ball Risqué (Antwerpen centrum, Belgie)

Bar/Dancing

23-03-23 - Each year we organise a deviant dance in Belgium or The Netherlands. A glamorous celebration of shades, fetish and kink - co-hosted by international latex model Katie Miller. The Ball presents the perfect occasion to wear extravagant outfits and ...

Als beste beoordeeld

NaamOordeelAantal
ElySiuM (4,78) 8 recensies
Showboat (4,43) 6 recensies
Fetish Café (4,4) 4 recensies
De Ontmoeting (4,33) 2 recensies
Zoek in alle gelegenheden

Nieuwste beoordelingen

NaamDeelnemerOordeel
XO-Party in EroromaProfielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 89949) (1959) (5)
Club Domination PalaceProfielafbeelding Standaard-DeelnemerMan s (Deelnemer 139074) (1955) (5)
Easter Fetish MeetingProfielafbeelding Standaard-DeelnemerMan D (Deelnemer 68262) (1957) (5)
joJaProfielafbeelding Standaard-DeelnemerMan s (Deelnemer 132548) (1960) (1)
Alle beoordelingen

BDSM-Boeken

Nieuwste boeken

Milou

Categorie: Roman.
Waardering:  (3)
12-09-23 - Dit is het tweede en laatste deel van de Grenzeloze serie. Milou komt voor keuzes te staan, oude geheimen komen aan het licht en er moeten beslissingen gemaakt worden. Is de stap die ze gaat zetten de juiste? ...
lees verder...

Kai

Categorie: Roman.
Waardering:  (3)
12-09-23 - Dit is het eerste deel van Grenzeloze liefde serie, een spin-off van de onvoorspelbaar trilogie. Persoon Kai is hierin de hoofdpersonage. Kai is broer van Levi en nu dat Levi met Nora is, doet het een verlangen in Kai groeien dat hij ook dat ...
lees verder...

Verenigd

Categorie: Roman.
Waardering:  (3)
12-09-23 - Derde deel van de trilogie, Levi kan het niet meer zonder Nora, krijgt hulp uit onverwachte hoek en wil terug naar Nora. Nora haar vertrouwen is geschaad maar houd nog zo van Levi. Durft ze hem nog een kans te geven? En wat zijn daar de gevolgen ...
lees verder...

Verbroken

Categorie: Roman.
Waardering:  (3)
12-09-23 - Tweede deel van trilogie: verbroken Nora en Levi kiezen nu echt voor elkaar. Maar er is iemand die hun geluk niet ziet zitten, waardoor Levi voor een dilemma komt te staan. Levi, moet een beslissing maken, waar ze beide niet gelukkig van worden. ...
lees verder...

Best beoordeelde boeken

TitelOordeelAantal
De vlucht (4,5)3 recensies
De Wens (Deel I) (4,33)2 recensies
Nine and a half weeks (4,33)2 recensies
Kushiel's Dart (Kushiel's Pijl) (4,33)2 recensies
Alle boeken

Nieuwste boekbesprekingen

TitelDeelnemerOordeel
De regen verandert niets aan de begeerteProfielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 139743) (1943) (3)
NiaProfielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 134529) (1970) (3)
VerbondenProfielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw ? (Deelnemer 139630) (1984) (4)
Reconstructing MeredithProfielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw D (Deelnemer 50083) (1961) (5)
Alle boekbesprekingen

BDSM-Films

Nieuwste films

Obsession - Netflix serie - 4 delen

Categorie: Speelfilm.
Waardering:  (4)
14-04-23 - Netflix has announced when its “steamy” new British thriller series Obsession will be dropping on the service globally. Here’s everything you need to know. The new miniseries, described as an erotic thriller, will be ...
lees verder...

Professor Marston and the Wonder Women (2017)

Categorie: Speelfilm.
Waardering:  (3,5)
06-10-22 - Blik op het leven van Dr. William Marston, de Harvard psycholoog die de leugendetector hielp bedenken en Wonder Woman bedacht in 1941. Marston was in een polyamoreuze relatie met zijn vrouw Elizabeth, psychologe en uitvindster, en Olive Byrne, een ...
lees verder...

American Fetish

Categorie: Speelfilm.
Waardering:  (3)
05-10-22 - De zoon van een vermeende moordenaar ontvangt na de dood van zijn vader in de erfenis een pornografische film, die wellicht de sleutel kan zijn tot het oplossen van een moord van vijftig jaar geleden. Wanneer hij op onderzoek uitgaat, komt hij ...
lees verder...

Sanctuary (2022)

Categorie: BDSM Algemeen.
Waardering:  (3)
16-09-22 - Drama   The dominatrix Rebecca has a professional relationship with Hal. The man is rich and expects an inheritance from his deceased father, whose position he will also take over. When he wants to end the relationship with Rebecca, things ...
lees verder...

Best beoordeelde films

TitelOordeelAantal
Fashionistas (deel 1 en 2) (4,5) 3 recensies
Story of O (4,33) 2 recensies
Black Snake Moan (2006) (4) 2 recensies
Venus in furs (4) 1 recensie
Alle films

Nieuwste filmbesprekingen

TitelDeelnemerOordeel
Obsession - Netflix serie - 4 delenProfielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 7782) (1971) (5)
Fashionistas (deel 1 en 2)Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 7782) (1971) (5)
Professor Marston and the Wonder Women (2017)Profielafbeelding Standaard-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 126652) (1970) (4)
L'amant doubleProfielafbeelding Standaard-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 126652) (1970) (3)
Alle filmbesprekingen


125 Deelnemers op de site. 19598 Actieve deelnemers. 1592 bezoekers.