Groep

Groep '700 Woorden; verhalenwedstrijden'

Groepseigenaar: Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw S (Deelnemer 106718) (1976)

De Gebruiksvoorwaarden van BDSMzaken zijn automatisch van toepassing op deze groep en deze kunnen niet door aanvullende groepsregels overruled worden.

Disclaimer
Elke groep is opgericht door een groepseigenaar die zelf een deelnemer is van BDSMzaken. Een groepseigenaar doet dit zelfstandig en onder eigen verantwoordelijkheid en dus niet namens of in opdracht van BDSMzaken. Hoewel het supportteam van BDSMzaken de activiteit in alle groepen kan volgen (zowel openbaar als besloten), is de groepseigenaar het eerste aanspreekpunt bij problemen in de groep.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.
700 Woorden wedstrijd - VOORLOPIG EVEN NIET ACTIEF

Een maandelijks terugkerende anonieme schrijfwedstrijd met een thema waarin per thema 7 deelnemers per keer zich mogen aanmelden om mee te schrijven. Je verhaal is maximaal 700 woorden en je hebt totaal 21 dagen om te schrijven, dus hoe sneller je je inschrijft hoe langer je de tijd hebt om te schrijven. De zeven verhalen worden anoniem gepubliceerd door de groepsbeheerder tussen 21 en 23ste van de maand. Daarna kan er gestemd worden doormiddel van duimpjes te geven aan je favoriete verhalen.
NIET STERDEELNEMERS kunnen meelezen en meestemmen, dus meld je ook aan als je dat leuk vindt. Rond hetzelfde tijdstip dat de verhalen worden geplaatst, zal er ook een feedback draadje openen; Je leert niet alleen beter schrijven door een beperkt aantal woorden, want schrijven is leren schrappen zo zeggen de ervaren schrijvers, maar ook door feedback, taalcorrecties en inzichten van anderen op jouw verhaal.

Hoe werkt het exact, de stappen:

1) Het maand thema wordt gepubliceerd in een draadje op of rond de eerste dag van een nieuwe maand. (Bijvoorbeeld: Thema Maart)

2) Je schrijft je in onder dit thema, het draadje gaat op slot als het max aantal deelnemers bereikt is. Schrijven zich er meer in, omdat hij niet op tijd op slot gezet kon worden omdat de groepsbeheerder niet altijd op BDSMzaken is, komen zij automatisch als eerst in aanmerking voor de volgende maand.

3) Je hebt tot en met de 21ste van dezelfde maand tot 23:59 de tijd om je verhaal te schrijven en te mailen naar de groepsbeheerder, dus hoe eerder je je inschrijft, hoe langer je de tijd hebt om te schrijven. Eerder inleveren mag, later dus niet.

4) Je verhaal, verplicht met een titel van max 4 woorden, die niet meetelt bij het aantal woorden, wordt dan gepubliceerd door de groepsbeheerder in het ‘Verhalen draadje’. (Bijvoorbeeld: Verhalen MAART) Dit gebeurt tussen 21ste en 23ste van dezelfde maand in willekeurige volgorde.

5) Als alle verhalen er staan, gaat deze op slot en kunnen er duimpjes worden gegeven, max 3 verhalen per lezer tenzij anders vermeld, hou je daar a.u.b. aan! (Alle duimpjes komen in mijn Privé Inbox omdat ik de verhalen heb geplaatst, dus ik zie exact wie er duimpjes geven waaraan en hoeveel duimpjes je geeft.)

6) De definitieve uitslag wordt in het verhalen draadje vermeldt als laatste opmerking. Dit gebeurd op het moment dat de groepsbeheerder een nieuwe thema publiceert. Zij geeft weer hoeveel duimpjes welk verhaal had en van wie deze verhalen waren. Die weergave op dat moment is dan de definitieve uitslag van die maand. (Mochten er nog duimpjes gegeven worden erna, waardoor de uitslag anders is, helaas pindakaas.)

7) Deelnemende schrijvers mogen na bekendmaking van de uitslag zelf hun verhaal posten op hun eigen pagina hier op BDSMzaken en eventueel trots erbij vertellen welke plaats ze geëindigd zijn.
Wat zijn de regels voor je verhaal:

1. Je verhaal MOET een BDSM onderdeel hebben en erotiek bevatten, maar mogen gecombineerd worden met ieder ander genre, zoals thriller, romantisch, drama, humor, sci fi, horror, etc
2. Jouw inzending moet uiteraard aansluiten op het thema en voldoen aan het gestelde aantal woorden.
3. Bij de maandelijkse 700 woorden thema heeft je verhaal heeft een verplichte titel van max 4 woorden, dit wordt niet meegerekend in de woordtelling uiteraard.
4. Geen ‘reblogs’ of teksten van anderen. De inzending moet jouw creatie zijn.
5. Geen kinderporno, bestialiteit of andere dingen die wettelijk verboden zijn mogen voorkomen in jouw inzending.
6. Geen verwijzing naar bekende personen, niet verwijzen naar specifiek herkenbare nicknamen op deze website zoals maar niet uitsluitend Pussy-Cat, en mag geen deel of gedeelte van je eigen naam of nicknaam bevatten of een omschrijving daarvan.
7. Controleer jouw inzending op grammatica en spelling, denk aan het juist plaatsen van leestekens en interpunctie, het wordt geplaatst zoals je het verstuurt naar de groepseigenaar.

Aanvullende regels voor de schrijvers en niet schrijvers:

1) De schrijvers die meeschrijven mogen op geen enkele wijze bekend maken welk verhaal van hen is tot de bekendmaking van uitslag, noch mogen zij een duimpje geven aan hun eigen verhaal. Doe je dit toch, word je gediskwalificeerd en je verhaal wordt dan uitgezet.
2) Als je meeschrijft ben je ‘verplicht’ om ook te stemmen op minimaal één verhaal, uiteraard niet die van jezelf want dat mag dan weer niet.
3) Meningen over eventuele feedback van anderen en trollen wordt niet getolereerd. Deze berichten worden zonder opgaaf van verdere redenen uitgezet en weggehaald.
4) Er is één losstaand discussiedraadje zijn in deze groep voor reacties en ideeën over deze groep. Zelf een discussie draadje openen in deze groep is niet aan de orde en worden verwijderd, het gaat echt om de verhalen, het stemmen en de feedback op de verhalen. Voor leuke en stevige discussies zijn genoeg andere groepen te vinden hier.
18-02-2018
openbaar (Iedereen mag berichten lezen en de groepsamenstelling zien)
open Je mag je aanmelden bij de groep. Je bent dan direct groepslid.
Aanmelden via groepenlijst

Alleen groepsleden met Ster-Deelnemer, Basis-Deelnemer of X-tra-Deelnemer mogen schrijven.
95
56
353

Alleen ingelogde deelnemers mogen groepsberichten bekijken

Algemene gegevens

aanbeveling 9x
18-02-2018 15:30
18-02-2018 15:51
30-01-2020 07:12
39522x


83 Deelnemers op de site. 20585 Actieve deelnemers. 576 bezoekers.