Groep

Groep 'Ontmoet de kunstenaars'

Groepseigenaar: Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 87665) (1970)

De Gebruiksvoorwaarden van BDSMzaken zijn automatisch van toepassing op deze groep en deze kunnen niet door aanvullende groepsregels overruled worden.

Disclaimer
Elke groep is opgericht door een groepseigenaar die zelf een deelnemer is van BDSMzaken. Een groepseigenaar doet dit zelfstandig en onder eigen verantwoordelijkheid en dus niet namens of in opdracht van BDSMzaken. Hoewel het supportteam van BDSMzaken de activiteit in alle groepen kan volgen (zowel openbaar als besloten), is de groepseigenaar het eerste aanspreekpunt bij problemen in de groep.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.
'Ontmoet de Kunstenaars' is een evenement voor en door deelnemers van BdsmZaken. Binnen onze community bewegen zich veel creatieve geesten. Mensen die schrijven, dichten, beeldhouwen, muziek maken, dansen en nog veel meer... We geven hen letterlijk een podium, zodat we kunnen kennismaken met hen en hun werk.
In een sfeervol, mooi aangekleed theater, voorzien van drankjes, hapjes en eten organiseren we een professionele show met schrijvers, dichters en musici. In de foyer en de gangen van het theater exposeren kunstenaars hun werk.
Tot op heden is 'Ontmoet de Kunstenaars' twee keer gehouden. De eerste keer, op 3 maart 2018 in een Haarlem in een geweldig theater. De tweede maal was op 21 september 2019 in een het sfeervolle theater 'Het Goois geheim' in Bussum. Of en wanneer een derde keer zal gaan plaatsvinden is nog onduidelijk. Hou de groep in de gaten.

'Ontmoet de Kunstenaars' heeft geen winstoogmerk of commerciƫle doelstelling. Iedereen die exposeert, optreedt, helpt of organiseert doet dit op vrijwillige basis.
Wil je praten of lezen over kunst en bdsm dan verwijs ik je graag naar de zeer actieve groep BDSM & kunst: https://www.bdsmzaken.nl/content/alg-grp-frm.asp?tabelid=10

Hartelijke groet,
baron & Steffie

Negatieve discussies over de kwaliteit van iemands werk zijn niet toegestaan.
11-10-2017
openbaar (Iedereen mag berichten lezen en de groepsamenstelling zien)
open Je mag je aanmelden bij de groep. Je bent dan direct groepslid.
Aanmelden via groepenlijst

Alleen groepsleden met Ster-Deelnemer, Basis-Deelnemer of X-tra-Deelnemer mogen schrijven.
99
51
255

Alleen ingelogde deelnemers mogen groepsberichten bekijken

Algemene gegevens

aanbeveling 11x
11-10-2017 09:19
11-10-2017 09:20
27-11-2020 19:51
31691x


82 Deelnemers op de site. 20151 Actieve deelnemers. 507 bezoekers.