Groep

Groep 'Zoektocht naar diepgang binnen BDSM'

Groepseigenaar: Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw D (Deelnemer 97621) (1964)

De Gebruiksvoorwaarden van BDSMzaken zijn automatisch van toepassing op deze groep en deze kunnen niet door aanvullende groepsregels overruled worden.

Disclaimer
Elke groep is opgericht door een groepseigenaar die zelf een deelnemer is van BDSMzaken. Een groepseigenaar doet dit zelfstandig en onder eigen verantwoordelijkheid en dus niet namens of in opdracht van BDSMzaken. Hoewel het supportteam van BDSMzaken de activiteit in alle groepen kan volgen (zowel openbaar als besloten), is de groepseigenaar het eerste aanspreekpunt bij problemen in de groep.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.
De zoektocht is bedoeld voor iedereen die interesse heeft in een stukje achtergrondinformatie, wat meer inzicht wil krijgen in bestaande kennis en achtergronden binnen de BDSM, maar die er wellicht zelf ook vanuit zijn/haar ervaring aan wil bijdragen dat deze kennis en informatie niet verloren gaat. Het gaat over rechten, maar ook plichten die te maken hebben met veiligheid en keuzevrijheid.
Uitgangspunt voor deze besloten groep is dat je interesse hebt in die achtergronden en er uit kunt halen wat voor jou interessant is, het is niet bedoeld om elkaar de vliegen af te gaan vangen over wellus nietus, maar heb je interessante toevoegingen, dan zijn die altijd welkom.
Wij organiseren regelmatig ontmoetingsavonden waar mensen welkom zijn voor het opdoen van ervaringen in een veilige kleinschalige setting.
Deze groep is er om van elkaar te kunnen leren, niet om te beleren, maar open minded tot verdieping en inzicht te kunnen komen.
Om deel te kunnen nemen dien je in ieder geval een ingevuld profiel te hebben. Als je lid bent geworden wordt van je verwacht dat je de huisregels leest en respecteert en je jezelf even voorstelt aan de groep op de daarvoor bestemde plaats.
De beheerders houden het recht om deelnemers die zich niet respectvol gedragen of op andere wijze naar ons idee geen opbouwende bijdrage leveren te blokkeren.
Mensen die de beheerders niet toestaan een bericht te ontvangen zullen ook worden geblokkeerd.

Ook is deze groep niet bedoeld voor datingafspraken, daarvoor kun je terecht op andere delen van deze site.
Mochten we zien dat je niet reageert op persoonlijke berichten, al heel lang niet online bent geweest zonder opgaaf van reden, of je niet houdt aan onze groepsafspraken, zullen wij je als groepslid blokkeren
Informatie die binnen deze groep wordt gedeeld blijft binnen deze groep en wordt niet openbaar gemaakt. Het is daarom ook een besloten groep.
Groet, SeƱora Estricta
17-05-2017
besloten (Alleen groepsleden mogen berichten lezen en de groepsamenstelling zien)
uitnodig Je kunt alleen groepslid worden op uitnodiging van het groepsbeheer.
Alleen een actief groepslid met Ster-Deelnemer mag schrijven.
124
505
9705

Alleen ingelogde deelnemers mogen groepsberichten bekijken

Algemene gegevens

aanbeveling 22x
17-05-2017 19:25
17-05-2017 19:25
08-06-2019 06:56
345090x


62 Deelnemers op de site. 19847 Actieve deelnemers. 353 bezoekers.