Groep

Groep 'Nieuwkomers BDSMzaken'

Groepseigenaar: Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 8) (1960)

De Gebruiksvoorwaarden van BDSMzaken zijn automatisch van toepassing op deze groep en deze kunnen niet door aanvullende groepsregels overruled worden.

Disclaimer
Elke groep is opgericht door een groepseigenaar die zelf een deelnemer is van BDSMzaken. Een groepseigenaar doet dit zelfstandig en onder eigen verantwoordelijkheid en dus niet namens of in opdracht van BDSMzaken. Hoewel het supportteam van BDSMzaken de activiteit in alle groepen kan volgen (zowel openbaar als besloten), is de groepseigenaar het eerste aanspreekpunt bij problemen in de groep.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.
Deze openbare groep is speciaal bestemd voor alle nieuwe deelnemers van BDSMzaken. Iedereen die deelnemer wordt, wordt ook automatisch groepslid. Mensen die al langer deelnemer zijn kunnen eventueel ook groepslid worden, waarbij nadrukkelijk geldt dat zij moeten bijdragen aan de doelstelling van deze groep.

De inhoud ligt dus nadrukkelijk op nieuwkomers die nog niet zo lang deelnemer zijn van BDSMzaken. Verder is het een bont gezelschap van jong en oud, man en vrouw, hetero-, homo of biseksueel, dominanten, subs en switches, ervaren en onervaren BDSM-ers. Een aantal groepsleden is herintreder, omdat ze al eens eerder deelnemer waren bij BDSMzaken, maar een groot deel is voor het eerst hier: echte Nieuwkomers.

De groep is bedoeld om laagdrempelig kennis te maken met de website, met BDSM en met elkaar. Het groepsbeheer zal regelmatig berichten plaatsen die informatief of gewoon leuk zijn. Het is leuk als je meeleest, maar het is nog leuker als je meedoet. Op die manier raak je betrokken bij de community en leer je anderen een beetje kennen.

Uiteraard kun je zelf ook berichten delen als je graag iets kwijt wilt. En vragen stellen mag natuurlijk ook. Domme vragen bestaan voor ons niet. Je kunt beter iets vragen dan er mee blijven zitten.

Je hoeft geen betalend deelnemer te zijn om een groepsgesprek te starten of om te reageren op anderen. Actief meedoen met de groep wordt erg op prijs gesteld. De groep wordt beheerd door de teamleden van het supportteam van BDSMzaken. Je kunt bij hen altijd terecht voor vragen of opmerkingen.

Ieder groepslid mag berichten schrijven. De enige voorwaarde is dat je je houdt je aan onze gebruiksvoorwaarden en aan de wet. De groep is openbaar, dus dat betekent dat elke deelnemer van BDSMzaken kan meelezen. Alleen groepsleden kunnen reageren.

Een reactie moet altijd gericht zijn op de inhoud van een bericht zonder anderen de maat te nemen of de les te lezen.

Berichten die in strijd zijn met de voorwaarden worden zonder verder commentaar onleesbaar gemaakt. Bij herhaalde overtreding wordt je uit de groep gezet.

Discussies over de moderatie worden niet in de groep gevoerd. Dergelijke berichten worden verwijderd. Bij klachten kun je contact opnemen met het groepsbeheer.

Als je langere tijd geen bericht plaatst en geen aanbevelingen geeft, dan gaan we er van uit dat je geen belangstelling hebt voor de groep. Je groepslidmaatschap wordt dan automatisch verwijderd. Je krijgt hier geen bericht van.
12-11-2016
openbaar (Iedereen mag berichten lezen en de groepsamenstelling zien)
open Je mag je aanmelden bij de groep. Je bent dan direct groepslid.
Aanmelden via groepenlijst

Elk actief groepslid mag schrijven.
1070
1154
21037

Alleen ingelogde deelnemers mogen groepsberichten bekijken

Algemene gegevens

aanbeveling 39x
12-11-2016 21:20
12-11-2016 21:21
06-08-2022 22:45
871240x


55 Deelnemers op de site. 20585 Actieve deelnemers. 513 bezoekers.