Groep

Groep 'Jong (en wijs) van hart'

Groepseigenaar: Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 137118) (1972)

De Gebruiksvoorwaarden van BDSMzaken zijn automatisch van toepassing op deze groep en deze kunnen niet door aanvullende groepsregels overruled worden.

Disclaimer
Elke groep is opgericht door een groepseigenaar die zelf een deelnemer is van BDSMzaken. Een groepseigenaar doet dit zelfstandig en onder eigen verantwoordelijkheid en dus niet namens of in opdracht van BDSMzaken. Hoewel het supportteam van BDSMzaken de activiteit in alle groepen kan volgen (zowel openbaar als besloten), is de groepseigenaar het eerste aanspreekpunt bij problemen in de groep.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.
Deze groep is bedoeld voor mensen (van 40 jaar en ouder) die het leuk vinden met elkaar te praten en te discussiëren over diverse onderwerpen. Middels een dagelijkse stelling zullen deze onderwerpen worden aangeboden door het groepsbeheer. Uiteraard is er ook ruimte voor andere gesprekken gestart door individuele groepsleden.

Met het verdwijnen van een andere groep verscheen er binnen de community van BZ voor mij een gemis. Het gat van dit gemis hoop ik voor mijzelf en anderen op te vullen met deze groep. Ik hoop hier veel bekende én nieuwe gezichten tegen te komen en ben benieuwd of ik jou/ jullie mee kan krijgen hier een mooi platform te maken.

Als groepseigenaar ben ik verantwoordelijk voor het wel en wee van deze groep. Hierbij reken ik uiteraard ook op de inzet en bijdrage van ieder individueel groepslid. Een goede sfeer is belangrijk. Respect, begrip waardering en vriendelijkheid voor elkaar en elkaars mening. Met die ingrediënten kan dit een mooi platform worden

Doel: Informatie uitwisselen, gesprekken, discussies, wie weet samenkomsten, activiteiten. Meer ideeën zijn uiteraard welkom.

Ik ben bereikbaar via mijn mailfunctie binnen bdsm-zaken. Ik heb echter ook een fulltime en onregelmatige baan waardoor ik niet altijd meteen zal reageren. Ik doe mijn best dit zo snel mogelijk wel te doen. 😉

Zoals hierboven aangegeven is deze groep bedoeld voor mensen van 40 jaar en ouder. Dit betekent niet meteen dat jongere mensen niet welkom zijn. Stuur me gewoon even een berichtje waarin je me vertelt waarom je ook graag aan zou willen sluiten.

Lees voor meer informatie (en om teleurstelling te voorkomen) ook even de aanvullende groepsregels.
➡️ Zonder (overwegend) compleet ingevuld profiel is het niet mogelijk lid te worden van deze groep. In deze groep delen mensen zaken openhartig met elkaar. Het is fijn als groepsleden elkaar ook een beetje kunnen 'zien'.

➡️ Om lid te worden, moet jouw mailfunctie geactiveerd zijn zodat het beheer, mocht dit nodig zijn, jou kan bereiken. Om open communicatie mogelijk te maken en te houden mag het beheer van de groep niet door leden geblokkeerd worden.

➡️ Zoals eerder genoemd is een goede sfeer belangrijk. Natuurlijk mag men het met elkaar oneens zijn. Hierbij geven we elkaar ruimte voor onze eigen mening uit te komen. Nogmaals; respect, begrip, waardering en vriendelijkheid voor elkaar en elkaars mening staat voorop.

➡️ Iedereen in deze groep is persoonlijk lid, niemand is dominant of volgzaam ten opzichte van elkaar in deze groep.

➡️ Soms komt het op deze site voor dat mensen elkaar niet zo leuk (meer) vinden. Dat is niet relevant voor de groep. Mocht dit in groepsgesprekken tot uiting komen dan zal het beheer van de groep actie ondernemen door betreffende teksten onleesbaar te maken.

➡️ Een stelling is een stellig neergezette bewering. Een stelling of vraag vormt het onderwerp van gesprek en heeft als doel de deelnemers aan dit gesprek te prikkelen hun mening te geven. De bewering in de stelling hoeft niet waar te zijn.

➡️ Iedereen kan stellingen of vragen voor de stelling van de dag aandragen. Dit doe je door mij een mail te sturen met de betreffende stelling. Het kan zijn dat deze iets aangepast worden voordat ze geplaatst (kunnen) worden. Gaat dit om een inhoudelijke aanpassing, dan gaat dit in overleg met de aandrager van de stelling.

➡️ Stellingen en vragen van de dag worden door het beheer, maar anoniem geplaatst.

➡️ Als je een onderwerp/ gesprek start/ te berde brengt of een reactie plaatst en er worden aan jou specifiek vragen gesteld dan is het respectvol dat jij die vragen beantwoordt.

➡️ Gesprekken over politiek en geloof kunnen snel op een welles-nietes discussie uitdraaien. Dit draagt niet bij aan de sfeer in de groep. Twijfel je of je een onderwerp past binnen de gesprekken binnen deze groep, stuur me dan gerust een mailtje.

➡️ Het kan voorkomen dat leden die zich nieuw aanmelden bij deze groep worden geweigerd op basis van eerdere ervaringen met deze persoon buiten de groep.

➡️ Mocht ik (eigenaar van deze groep) om wat voor reden ook, niet meer met deze groep verder willen als eigenaar, dan zal ik dit eigenaarschap overdragen aan iemand die dit van mij wil en kan overnemen. De groep zal niet zonder meer verdwijnen.
06-01-2024
besloten (Alleen groepsleden mogen berichten lezen en de groepsamenstelling zien)
controle Je mag je aanmelden, maar je aanmelding moet goedgekeurd worden.
Aanmelden via groepenlijst

Alleen een actief groepslid met Ster-Deelnemer mag schrijven.
125
215
4866

Alleen ingelogde deelnemers mogen groepsberichten bekijken

Algemene gegevens

aanbeveling 11x
06-01-2024 13:48
06-01-2024 14:15
16-02-2024 07:10
882x


71 Deelnemers op de site. 20507 Actieve deelnemers. 186 bezoekers.