Groep

Groep 'Feelgood groep voor 50+'

Groepseigenaar: Profielafbeelding Ster-DeelnemerMan D (Deelnemer 96874) (1960)

De Gebruiksvoorwaarden van BDSMzaken zijn automatisch van toepassing op deze groep en deze kunnen niet door aanvullende groepsregels overruled worden.

Disclaimer
Elke groep is opgericht door een groepseigenaar die zelf een deelnemer is van BDSMzaken. Een groepseigenaar doet dit zelfstandig en onder eigen verantwoordelijkheid en dus niet namens of in opdracht van BDSMzaken. Hoewel het supportteam van BDSMzaken de activiteit in alle groepen kan volgen (zowel openbaar als besloten), is de groepseigenaar het eerste aanspreekpunt bij problemen in de groep.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.
Deze groep is bestemd voor deelnemers van rond de 50 jaar en ouder. Omdat we een mooie doelgroep zijn, die net weer een andere (levens) ervaring heeft dan mensen die jonger zijn ;-)
Anders dus. Niet beter of slechter. Maar wel anders. Om die reden zul je hier alleen mensen treffen van rond de 50 jaar en ouder. (Sorry jongeren ;-)

Het lijkt ons fijn om met elkaar in gesprek te gaan over alles wat ons bezig houdt op gebied van BDSM en meer. Het kan dus ook zomaar gaan over onze herinneringen uit vroegere jaren. Muziek van toen. (Zwart/wit)Tv van vroeger. Of juist over de toekomst. Hoe zie je die. Hoe ga je om met het ouder worden. Verandert je Bdsm gevoel?
Er zijn zoveel mooie gespreksonderwerpen te bedenken.

We willen graag een prettige sfeer in deze groep, waarbij elke deelnemer zich thuis voelt. En waarbij een ieder zich vrij durft te uiten.
Dus schroom niet, meld je aan en praat met ons mee. Reageer, open zelf draadjes, kortom, wees een actief lid. Daar worden we allemaal blij van ;-)

Naast de mogelijkheid om jezelf aan te melden, zullen wij ook regelmatig mensen van 50 jaar en ouder uitnodigen.
Op voorhand excuus als je uitgenodigd wordt terwijl je al eerder vriendelijk hebt bedankt. Zie het als een compliment omdat we jou er zo graag bij willen hebben.

Vriendelijke groet van
Madelief, (eigenaar)
hagenees223-Madelief, (oprichter en beheerder van deze groep)
Onze aanvullende groepsregels:

- Een belangrijke voorwaarde om lid te zijn van deze groep is, dat je rond de 50 jaar bent.

- We vinden het niet prettig als je helemaal niets op je profiel hebt ingevuld, Deelnemers delen soms kwetsbare dingen. En dan is het wel fijn als de andere deelnemers minstens ook iets op hun profiel hebben gedeeld.

- We stellen het op prijs als je je eerst (kort?) voorstelt. Daar is een speciaal draadje voor dat je ergens boven aan de groep vindt. Ben je geen sterdeelnemer, stuur dan even een kort berichtje aan Madelief. Want het is fijn als we weten wie je bent. Jouw berichtje zal dan namens jou in deze groep worden geplaatst.

- LET OP: deelnemers die meer dan een half jaar lid zijn en nooit een reactie hebben gegeven, beschouwen we als slapende leden en kúnnen verwijderd worden, nadat we hen eerst hebben geblokkeerd (eerst blokkeren is de enige manier om iemand uit de groep te verwijderen). Mocht de persoon daarna toch graag deelnemer blijven, dan is er de mogelijkheid om zich weer aan te melden.

- Wat in deze groep besproken wordt, blijft in deze groep.

- Houdt het open en respectvol naar elkaar. Zo blijft het een fijne groep.

- Reageer op een stelling en niet op de persoon.

- indien je een stuk tekst van een andere website kopieert, is het wel zo netjes de link te vermelden van de plaats waar je het artikel hebt gevonden. Let wel op: soms zijn er auteursrechten op een stuk en dan mag je niet zomaar kopiëren.

- Het is niet toegestaan het groepsbeheer te blokkeren, je moet per mail bereikbaar zijn

- Bij niet naleven van de groepsregels kan je de toegang worden ontzegd.

11-09-2020
besloten (Alleen groepsleden mogen berichten lezen en de groepsamenstelling zien)
controle Je mag je aanmelden, maar je aanmelding moet goedgekeurd worden.
Aanmelden via groepenlijst

Alleen een actief groepslid met Ster-Deelnemer mag schrijven.
462
390
4737

Alleen ingelogde deelnemers mogen groepsberichten bekijken

Algemene gegevens

aanbeveling 6x
11-09-2020 23:49
11-09-2020 23:49
17-12-2022 17:01
556451x


145 Deelnemers op de site. 19834 Actieve deelnemers. 1454 bezoekers.