Groep

Groep 'Info rond het Bourgondisch Genootschap'

Groepseigenaar: Profielafbeelding Standaard-DeelnemerMan D (Deelnemer 51973) (1970)

De Gebruiksvoorwaarden van BDSMzaken zijn automatisch van toepassing op deze groep en deze kunnen niet door aanvullende groepsregels overruled worden.

Disclaimer
Elke groep is opgericht door een groepseigenaar die zelf een deelnemer is van BDSMzaken. Een groepseigenaar doet dit zelfstandig en onder eigen verantwoordelijkheid en dus niet namens of in opdracht van BDSMzaken. Hoewel het supportteam van BDSMzaken de activiteit in alle groepen kan volgen (zowel openbaar als besloten), is de groepseigenaar het eerste aanspreekpunt bij problemen in de groep.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.
Deze groep werd opgericht als wegwijzer voor het Bourgondisch Genootschap, als contact- en informatiepunt voor niet-leden.

Op deze site staat ook het "verhaal van het Bourgondisch Genootschap" waar reeds heel veel informatie terug te vinden is.

Niet leden kunnen hier lid worden om zo op de hoogte te blijven. Meestal via doorverwijzingen naar de plaats waar meer informatie te vinden is betreffende een bepaald onderwerp of event.

Elkeen is vrij hier lid te worden (dit staat los van een effectief lidmaatschap van het BG) zolang deze stijl en klasse in communicatie onderschrijft.
Elkeen is vrij hier lid te worden (dit staat los van een effectief lidmaatschap van het BG) zolang deze stijl en klasse in communicatie onderschrijft. Er wordt verder niets van u verwacht, u kan gerust wel vragen stellen (maar doe toch even wat moeite, er is reeds ontzettend veel informatie, ook tal van foto's en tientallen verslagen geschreven door anderen terug te vinden betreffende ons Genootschap).

Deze groep is openbaar, elkeen kan zich hier aanmelden. Aanmeldingen hoeven niet te worden goedgekeurd door de beheerder.

Het BG distantieert zich van frustraties en negatieve opmerkingen, deze zullen dan ook mogelijks verwijderd worden. Kritische vragen en een met stijl opgestelde eigen mening zijn hier zeker wel welkom.

Wie dit niet respecteert of begrijpt kan worden uitgesloten.

Dit heeft niets te zien met elitair gedrag, wel met een bewuste manier waarmee wij met elkaar omgaan.

Respect. Waarden en normen.
16-01-2019
openbaar (Iedereen mag berichten lezen en de groepsamenstelling zien)
open Je mag je aanmelden bij de groep. Je bent dan direct groepslid.
Aanmelden via groepenlijst

Alleen groepsleden met Ster-Deelnemer, Basis-Deelnemer of X-tra-Deelnemer mogen schrijven.
12
8
15

Alleen ingelogde deelnemers mogen groepsberichten bekijken

Algemene gegevens

aanbeveling 3x
16-01-2019 11:50
16-01-2019 11:49
00-00-0000 00:00
1250x


58 Deelnemers op de site. 20503 Actieve deelnemers. 541 bezoekers.