Groep

Groep 'ANN'

Groepseigenaar: Profielafbeelding Ster-DeelnemerVrouw s (Deelnemer 111752) (1973)

De Gebruiksvoorwaarden van BDSMzaken zijn automatisch van toepassing op deze groep en deze kunnen niet door aanvullende groepsregels overruled worden.

Disclaimer
Elke groep is opgericht door een groepseigenaar die zelf een deelnemer is van BDSMzaken. Een groepseigenaar doet dit zelfstandig en onder eigen verantwoordelijkheid en dus niet namens of in opdracht van BDSMzaken. Hoewel het supportteam van BDSMzaken de activiteit in alle groepen kan volgen (zowel openbaar als besloten), is de groepseigenaar het eerste aanspreekpunt bij problemen in de groep.

Mijn acties

Voor acties met een * moet je ingelogd zijn.
Meld het hier in ANN (Activiteiten Noord Nederland) als je in Noord Nederland een leuk en gezellig uitje of een activiteit ZONDER SPEL wilt organiseren voor en samen met andere bdsm'ers van deze site.

Denk bijvoorbeeld aan: wandelen, zeilen of varen, fotograferen, schaatsen (op natuurijs of op de schaatsbaan), samen uit eten gaan, thuis voor elkaar koken, een huiskamerbijeenkomst, bbq, speeddate, dansavond, wadlopen, autotocht of een picknick. Dit kan zijn voor een grotere groep of juist voor een klein groepje, voor alleen subs of D's, alleen voor vrouwen of alleen mannen of juist gemengd.

Alle activiteiten van ANN zijn eenmalig, op zichzelf staand en laagdrempelig.
Zonder een exacte grens aan te willen/kunnen geven, valt onder Noord Nederland een veel groter gebied dan alleen de provincies Friesland, Groningen en Drenthe.

Heb je hulp nodig bij het opzetten van een activiteit, dan kun je bij me terecht voor handige tips en suggesties.
1. Alleen particulier georganiseerde, op zichzelf staande activiteiten ZONDER SPEL en zonder winstbejag, zijn welkom om in ANN aan te kondigen/aan te melden en mensen uit te nodigen. Samen de onkosten delen is natuurlijk wel mogelijk. Commerciële activiteiten zijn hiermee uitgesloten. Munches georganiseerd door een café-eigenaar ook. Bij twijfel overleg even via een pb.

2. Onder geen beding is het aanvaardbaar dat er kinderen aanwezig mogen zijn op, in, rondom een activiteit die in ANN word aangekondigd. Een ieder die toch een kind onder de 18 meeneemt naar een activiteit zal worden verzocht de activiteit per direct te verlaten.

3. Adressen van locaties, betaalgegevens alleen via pb versturen/uitwisselen!

4. Een ieder die ooit van een activiteit uit ANN (of georganiseerd door andere groepen) is weggestuurd wegens misdragen of vanwege een andere ernstige reden, is niet welkom tijdens een activiteit van welke soort dan ook. Alle organisatoren dienen zich hier dan ook aan te houden.

5. Als jij een activiteit organiseert, dan ben jij verantwoordelijk voor de uitvoering ervan. Een activiteit of idee posten in de hoop dat iemand anders het gaat organiseren of eerst peilen of er wel animo is voor je activiteit, is niet toegestaan. ANN is ook niet bedoeld om een individuele oproep te plaatsen als je iemand zoekt om mee uit te gaan. Daarvoor kun je een advertentie op je eigen profiel plaatsen. Ook is de groep geen plek om oproepen te plaatsen voor het opzetten van bdsm-spelactiviteiten of deze voor te bereiden. Dit soort berichten zullen dan ook verwijderd worden.

6. Als je een activiteit in ANN wilt aankondigen, vermeldt dan duidelijk:
- Naam activiteit
- Datum, tijdstip
- Wat houdt de activiteit in
- Voor wie is de activiteit (leeftijd, mannen/vrouwen, D/S/s, specifieke hobby's/interesses)
- Maximum aantal deelnemers
- Wijze van inschrijven
- Welke kosten
etc. etc.

7. Feedback/opmerkingen op of klachten over de groepseigenaar/beheerder, de groepsregels of groepsleden, graag via een pb aan de groepseigenaar/beheerder.
Uiteraard kun je geen lid worden van ANN als je de groepseigenaar/beheerder "op geblokkeerd hebt gezet". Ze kunnen je dan niet contacten.

8. De groepseigenaar/beheerder behouden zich het recht voor om bij onrespectvol gedrag, ruzies of schending van de regels, topics te sluiten en/of de betreffende personen te blokkeren als groepslid van ANN. Communicatie hierover geschiedt uitsluitend via pb en nooit via berichten in de groep. Indien daartoe noodzaak is, kan contact opgenomen worden met het beheer/de eigenaar van BDSM-zaken.
10-11-2018
openbaar (Iedereen mag berichten lezen en de groepsamenstelling zien)
open Je mag je aanmelden bij de groep. Je bent dan direct groepslid.
Aanmelden via groepenlijst

Alleen groepsleden met Ster-Deelnemer, Basis-Deelnemer of X-tra-Deelnemer mogen schrijven.
145
75
1068

Alleen ingelogde deelnemers mogen groepsberichten bekijken

Algemene gegevens

aanbeveling 5x
10-11-2018 20:30
10-11-2018 21:18
11-01-2023 19:44
5310x


66 Deelnemers op de site. 20507 Actieve deelnemers. 248 bezoekers.