Voorbeeld Gedetailleerd BDSM-contract

Gedetailleerd BDSM-contract

Dit is een voorbeeld van een zeer gedetailleerd contract tussen een Dom en zijn sub. Het contract is slechts geldig voor een bepaalde periode en binnen die periode worden er specifieke zaken van de sub verlangd.

Dit voorbeeld betreft een Dom en zijn sub. Uiteraard kan een dergelijk contract ook voor een Meesteres en een slaaf worden opgesteld. Elke soort relatie (ongeacht m/v) kan in een contract beschreven worden.

Voorbeeld gedetailleerd BDSM contract

Dit is een overeenkomst tussen <sub> en haar Dom. Deze overeenkomst omschrijft de gedragsregels en verplichtingen van <sub> in de periode van ..-..-.... tot en met ..-..-.... .

In genoemde periode zal ik volledig als sub behandeld worden. Mijn hele doen en laten is er op gericht om mijn Dom te behagen. Het uiteindelijke doel van deze overeenkomst is om mij te laten ervaren wat het betekent om het volledige en onvoorwaardelijk bezit van mijn Dom te zijn.

Daarom dien ik deze overeenkomst volledig uit. Ik heb geen mogelijkheid om voortijdig de overeenkomst af te breken. Pas na afloop van deze overeenkomst wordt in samenspraak met mijn Dom bekeken of de regels en verplichtingen ook in de toekomst blijven gelden.

De regels en verplichtingen zijn allemaal onvoorwaardelijk. Elke overtreding van de regels zal op gepaste wijze door mijn Dom worden bestraft. Het is mijn plicht om er voor te zorgen dat ik aan mijn verplichtingen kan voldoen.

Algemeen

De volledige overgave duurt 24 uur per dag. Mijn lichaam en mijn geest zijn het volledige bezit van mijn Dom. Hij kan daarom op elk moment van de dag beschikken over mij op elke manier die Hij wenst. Ik zal me met hart en ziel volledig overgeven aan mijn Dom en zonder terughouding alles doen om Hem te behagen.

Uiterlijk

 1. Binnenshuis draag ik altijd mijn lederen collar en mijn enkel- en polsboeien. Overige kleding draag ik niet of slechts het hoogst noodzakelijke. Slipjes worden binnenshuis niet gedragen.
 2. Buitenshuis draag ik altijd mijn metalen collar. Daarnaast draag ik uitsluitend rokjes en schoenen met hoge hakken. Hierboven draag ik een strak truitje of topje. Ik draag geen slip tenzij mijn Dom anders bepaalt.
 3. Afhankelijk van de omstandigheden kan mijn Dom bepalen dat er van deze regels wordt afgeweken.
 4. Met ingang van de overeenkomst scheer ik elke 3e dag mijn kutje, oksels en benen.
 5. Ik verzorg mijn haren en nagels zo goed mogelijk. Ik maak mij elke dag op en zorg er voor dat ik hierbij een sexy tot hoerig uiterlijk heb.

Uiterlijke onderdanigheden

 1. Ik loop, sta en zit altijd zo recht mogelijk. Ik zorg ervoor dat mijn rug recht is, mijn schouders naar achteren zijn en mijn bekken naar voren gekanteld. Mijn hoofd is altijd recht en mijn blik is altijd trots.
 2. Als ik sta zijn mijn voeten minstens 20 centimeter uit elkaar.
 3. Als ik zit zijn mijn knieën minstens 20 centimeter uit elkaar.
 4. Indien mogelijk zit of lig ik aan de voeten van mijn Dom.
 5. Ik neem elke houding aan die mijn Dom mij oplegt. Ik blijf deze houding aanhouden tot Hij aangeeft dat het genoeg is.
 6. Ik spreek mijn Dom altijd aan met 'Meester'. Indien er andere personen bij zijn doe ik dit uitsluitend indien Hij mij met een onderdanige titel (sub, slavin, slet) of met mijn sub-naam aanspreekt.
 7. Ik loop altijd naast of achter mijn Dom, maar nooit voor Hem uit.
 8. Mijn Dom is eigenaar van mijn lichaam. Als hij bepaalt dat ik mijn lichaam moet laten zien aan anderen dan voer ik dat direct uit. Ik schaam mij niet voor de wensen van mijn Dom.

Onderdanigheid

 1. Ik bedank mijn Dom altijd voor de aandacht die hij aan mij heeft willen schenken.
 2. Als mijn Dom na afwezigheid thuiskomt stel ik mij direct op voor inspectie. Hiertoe plaats ik mijn vlakke handen tegen een muur, spreid mijn benen en duw mijn kontje in de lucht. Mijn hoofd leg ik in mijn nek. Ik kijk niet op of om. Ik wacht net zo lang tot het mijn Dom behaagt de inspectie uit te voeren.
 3. Als ik mijn Dom iets aanbiedt zal ik dit altijd op zo onderdanig mogelijke wijze uitvoeren.

Seksualiteit

 1. Ik draag er zorg voor dat mijn lichaam de gehele dag gemakkelijk toegankelijk is voor mijn Dom.
 2. Ik erken dat mijn biseksuele gevoelens versterkt moeten worden. Ik draag in woord en daad bij aan het uiten van dergelijke gevoelens. Biseksuele handelingen voer ik zonder schaamte uit op zodanige wijze dat het mijn Dom opwindt.
 3. Indien mijn Dom dit wenst bied ik mijn lichaam voor gebruik aan anderen aan. Ik zal er op zulke momenten door mijn gedrag actief aan bijdragen dat die anderen mij zo heftig mogelijk 'gebruiken'.
 4. Ik kom uitsluitend klaar indien mijn Dom hiertoe opdracht of toestemming geeft.
 5. Teneinde de toegankelijkheid van mijn kontje te vergroten draag ik elke dag minstens een half uur een butt-plug. De 1e week is dat de kleine plug, de 2e week de medium plug.

Plaats:
Datum:
Handtekening:


103 Deelnemers op de site. 20587 Actieve deelnemers. 623 bezoekers.