Voorbeeld Spel BDSM-contract

Spel BDSM-contract

Dit is een voorbeeld van een contract tussen een Dominant en zijn slavin. Deze overeenkomst omschrijft de gedragsregels en verplichtingen van zijn Slavin in de spelperiode.

Voorbeeld Spel BDSM-contract

Dit is een overeenkomst tussen <knip> (hierna genoemd slavin) en <knip>, de eigenaar (hierna genoemd Meester). Deze overeenkomst omschrijft de gedragsregels en verplichtingen van zijn slavin in de spelperiode.

In genoemde periode zal ik volledig als slavin behandeld worden. Mijn hele doen en laten is er op gericht om mijn Meester te behagen. Ik spreek mijn eigenaar aan als meester. Er zal voor de slavin ook naar een passende naam gezocht worden. De slavin kan zelf over een goede naam nadenken en deze aan haar meester meedelen, deze beslist of de naam gebruikt gaat worden.

Het uiteindelijke doel van deze overeenkomst is om mij te laten ervaren wat het betekent om het volledige en onvoorwaardelijk bezit van mijn Meester te zijn.

Daarom dien ik deze overeenkomst volledig uit. Ik heb geen mogelijkheid om voortijdig de overeenkomst af te breken. Pas na afloop van deze overeenkomst wordt in samenspraak met mijn Meester bekeken of de regels en verplichtingen ook in de toekomst blijven gelden.

De regels en verplichtingen zijn allemaal onvoorwaardelijk. Elke overtreding van de regels zal op gepaste wijze door mijn Meester worden bestraft. Het is mijn plicht om er voor te zorgen dat ik aan mijn verplichtingen kan voldoen.

Ik heb het recht om 1 keer per maand een wens (fantasie) kenbaar te maken. De meester beslist of hier verder iets mee gedaan wordt. Tevens behoudt slavin zich altijd onder alle omstandigheden het recht voor het woord STOP te gebruiken, waarbij ze uit haar rol mag vallen om haar gevoelens kenbaar te maken. Hiervoor heeft ze dus geen toestemming van haar meester nodig.

Algemeen

De volledige overgave duurt 24 uur per dag. Mijn lichaam is het volledige bezit van mijn Meester. Hij kan daarom op elk moment van de dag beschikken over mij op elke manier die Hij wenst. Ik zal me met hart en ziel volledig overgeven aan mijn Meester en zonder terughouding alles doen om Hem te behagen

Beide partijen verplichten zich alcoholvrij aan het spel te beginnen. Tijdens het spel is 1 glas alcohol per half uur toegestaan. Tijdens het spel ondertekent slavin niets en hebben betrokkenen geen contact met derden. I.v.m. kinderen en familie is telefoonopname noodzakelijk. Hierop volgt een korte spelonderbreking.

Uiterlijk

 1. Binnenshuis draag ik altijd mijn leren halsband eventueel ook mijn enkel- en polsboeien. Overige kleding draag ik niet of slechts het hoogst noodzakelijke. Slipjes worden binnenshuis niet gedragen. Er wordt door de Meester voor gezorgd dat er een behaaglijke temperatuur heerst.
 2. Het is de meester toegestaan enkelboeien aan te brengen bij de slavin. Bij kramp en activiteiten, die losmaken noodzakelijk maken, zullen deze echter onmiddellijk verwijderd worden.
 3. Indien ik wel kleren draag dan draag ik uitsluitend pvc of latex jurkjes, rokjes, netkousen en schoenen met hoge hakken. Boven een rokje draag ik een strak truitje of een doorschijnende blouse. Ik draag geen slipje tenzij mijn Meester anders bepaalt.
 4. Bij huishoudelijke werkzaamheden draag ik verder mijn serveerstersjurkje (latex of pvc), schortje, netkousen en hoge hakken. Op dat moment ben ik echter niet aangelijnd.
 5. Afhankelijk van de omstandigheden kan mijn Meester bepalen dat er van deze regels wordt afgeweken.
 6. Vanaf de overeenkomst scheer ik om de 3 dagen mijn kutje, oksels en benen.
 7. Ik verzorg mijn haren en nagels zo goed mogelijk. Ik maak mij elke dag op en zorg er voor dat ik hierbij een sexy tot hoerig uiterlijk heb.

Uiterlijke onderdanigheden

 1. Ik loop, sta en zit altijd zo recht mogelijk. Ik zorg ervoor dat mijn rug recht is, mijn schouders naar achteren zijn en mijn bekken naar voren gekanteld. Mijn hoofd is altijd recht en mijn blik is altijd trots.
 2. Als ik sta zijn mijn voeten minstens 20 centimeter uit elkaar. Als ik zit zijn mijn knieën minstens 20 centimeter uit elkaar.
 3. Ik neem elke houding aan die mijn Meester mij oplegt. Ik blijf deze houding aanhouden tot Hij aangeeft dat het genoeg is. Of de slavin in verband met kramp een time-out aanvraagt, de slavin verzoekt dan zelf om een andere houding.
 4. Mijn Meester is eigenaar van mijn lichaam. Als hij bepaalt dat ik delen van mijn lichaam moet laten zien dan voer ik dat direct uit. Ik schaam mij niet voor de wensen van mijn Meester.

Onderdanigheid

 1. Als mijn Meester na afwezigheid (hoe kort ook) thuiskomt stel ik mij direct op voor inspectie. Hiertoe plaats ik mijn vlakke handen tegen een muur, spreid mijn benen en duw mijn kontje in de lucht. Mijn hoofd leg ik in mijn nek. Ik kijk niet op of om. Ik spreek niet totdat ik geïnspecteerd ben. Tijdens de inspectie zal ik ook geen geluiden (kreunen) maken. Ik wacht net zo lang (dit zal nooit langer dan 5 tot 10 minuten zijn) tot het mijn Meester behaagt de inspectie uit te voeren.
 2. Na de inspectie zal ik uitsluitend op vragende toon spreken. Na de inspectie word ik aangelijnd en kan aan de voeten van haar meester gaan zitten of liggen. In bed zal ik binnenkort ook aangelijnd worden. (Experiment)
 3. Als ik mag gaan zitten zal ik altijd mijn rokje optillen, zodat ik altijd op mijn blote kutje zit.
 4. Tijdens werkzaamheden van mijn meester ben ik vrij in mijn doen en laten. Mijn meester zal mij bijtijds laten weten wanneer hij thuiskomt zodat ik me kan voorbereiden.
 5. Ik kan ook buiten de boot als slavin gebruikt worden, op voorwaarde dat dat ik mij pas op de locatie hoef om te kleden en de kans op ontdekking door derden nihil is. De locatie hoeft niet van tevoren aan mij bekend te zijn.
 6. Als ik mijn Meester iets aanbied zal ik dit altijd op zo onderdanig mogelijke wijze uitvoeren, met neergeslagen ogen en op mijn knieën.
 7. Indien aan mij gevraagd wordt wat ik ben, zal ik antwoorden: ik ben een geile loopse teef die ook als zodanig gebruikt mag worden. Mijn meester is mijn eigenaar.
 8. Als ik iets wil drinken dien ik dit eerst aan mijn meester te vragen. Indien er toestemming verleend word mag ik zelf iets te drinken pakken. Roken is ten alle tijden toegestaan, mits ik eerst mijn meester een sigaret aanbied.
 9. Bij ziekte van mijn meester zal ik mijn verpleegstersuniform (nog aan te schaffen) aantrekken en mijn meester zo goed mogelijk verzorgen. Als ik zelf in mijn rol zit en zelf gezond ben!

Seksualiteit

 1. Ik draag er zorg voor dat mijn lichaam de gehele dag gemakkelijk toegankelijk is voor mijn Meester.
 2. Ik kom uitsluitend klaar indien mijn Meester hiertoe opdracht of toestemming geeft.

Waarschuwingen

 1. Indien ik niet naar mijn meester luister weet ik dat er maatregelen genomen worden.
 2. 1e waarschuwing: 5 tikken met de zweep op mijn billen.
 3. 2e waarschuwing: 10 tikken met de zweep op mijn billen.
 4. 3e waarschuwing: 15 tikken met de zweep op mijn billen.
 5. 4e waarschuwing: ik wordt geblinddoekt en voor 10 minuten in een door mijn meester te bepalen stand vastgemaakt. Op zodanige wijze dat dit geen pijn voor mij oplevert.

Plaats: ...............
Datum: ...............
Handtekening: ...............


72 Deelnemers op de site. 20577 Actieve deelnemers. 502 bezoekers.