Voorbeeld volledig onderwerping

Gedetailleerd BDSM-contract (3)

Dit is een voorbeeld van een zeer gedetailleerd contract tussen een Domina en haar slaaf. Het is een vergaand contract waarbij de slaaf volledige wordt onderworpen aan de Meesteres. Naast algemeen opgelegde voorwaarden bevat het contract bijlagen met daarin regels voor de wijze waarop de onderdanige zich dient te gedragen en regels voor posities (lichaamshoudingen).

Contract van volledige onderwerping

Artikel I - Algemene voorwaarden

 1. De slaaf onderwerpt zich totaal aan de Meesteres, uit vrije wil en zonder dwang.
 2. De slaaf zal haar aanspreken met "Meesteres" in privé en als "? in het bijzijn van gelijkgestemde, doch niet in het bijzijn van vrienden en al diegene die niet bekend zijn met de rolverdeling tussen de meesteres en haar slaaf
 3. De slaaf zal naakt zijn, wanneer alleen met de Meesteres, tenzij anders bevolen.
 4. De slaaf zal de Meesteres begroeten door te knielen en haar linkervoet te kussen, als de omstandigheden dat toelaten.
 5. De slaaf zal geen nieuwe slaven werven voor de Meesteres zonder toestemming van de Meesteres.
 6. De slaaf zal niet spreken met ander dominante zonder toestemming van de Meesteres.
 7. De Meesteres hoeft na ondertekening van dit contract, de slaaf niet langer inzage te geven in enige correspondentie.
 8. In alle spel correspondentie, zal de slaaf betiteld worden als slaaf ?.
 9. De Meesteres behoudt het recht om iedereen te informeren omtrent de status van haar slaaf.
 10. De slaaf zal altijd in enige vorm van genitale bondage (peniskoker, kuisheidsgordel) verkeren tenzij anders opgedragen door de Meesteres.
 11. De Meesteres gaat akkoord met het feit dat zij sensuele en opwindende kleding zal dragen, als de omgeving dit toestaat.
 12. De slaaf is verboden om ondergoed te dragen, behalve strings, tenzij anders bevolen door de Meesteres.
 13. De slaaf is verplicht zich aan regel 5 te houden, tenzij anders bevolen door de Meesteres.
 14. De slaaf zal gewillig en gehoorzaam zijn straf ondergaan.

Artikel II. - Financiële en juristische voorwaarden

 1. De slaaf gaat akkoord met het feit dat hij zijn naam zal veranderen als de Meesteres dit wil, bij verandering van werk.

Artikel III. Huiselijk gedrag

De slaaf is verantwoordelijk voor onderstaande huishoudtaken.

 1. Prullenbakken legen van de keuken, de badkamer en de slaapkamer.
 2. Eens per week schoonmaken van de badkamer.
 3. Het wassen van zijn kleding en die van de Meesteres eens per week.
 4. De Meesteres gaat akkoord, met als doel, de slaaf minstens een maal per dag te straffen, en als het mogelijk is dat die straffen markeringen achterlaten.
 5. De Meesteres gaat akkoord dat zij de slaaf zal straffen op een manier die haar uitkomt, waar en wanneer het haar uitkomt.

Artikel IV. De seksuele verantwoordelijkheden van de slaaf

 1. De slaaf zal zijn diensten aanbieden op bevel van zijn Meesteres.
 2. De slaaf dit zijn geslachtsdelen minstens 2 keer per week te scheren, harsen of te ontharen.
 3. De slaaf mag niet klaarkomen zonder toestemming van de Meesteres, en dan niet vaker dan eens per week, tenzij anders bevolen door de Meesteres.
 4. De slaaf zal de urine van de meesteres ten alle tijden opdrinken, in welke vorm hem dit ook aangeboden wordt.
 5. De slaaf zal ten alle tijden het kontgaatje van de meesteres met zijn tong reinigen indien gewenst.
 6. De slaaf zal zijn ejaculaat oplikken, indien de meesteres dit wenst, nadat hij toestemming heeft gekregen om klaar te komen.
 7. Het is de slaaf verboden sex te hebben met andere personen dan de Meesteres.
 8. De slaaf gaat akkoord met het eventuele aannemen van andere cyberslaven door zijn Meesteres.
 9. Na te zijn afgericht zal de slaaf 24/7 een (stalen) peniskoker dragen die aan de binnenzijde voorzien is van prikkers die hen beletten een erectie te krijgen. De peniskoker kan alleen door de meesteres worden verwijderd.
 10. Tevens zal de slaaf een tatoeage op zijn schaamstreek krijgen waaruit eveneens blijkt dat hij eigendom is van de meesteres.
 11. De slaaf zal na definitief te zijn goedgekeurd op een door de meesteres aangegeven plek van zijn lichaam worden gebrandmerkt en voor de rest van zijn leven haar eigendom blijven.
 12. De slaaf zal dan tevens twee ringen in zijn balzak laten piercen, die hem als 'verbonds of trouwring' door de meesteres worden geschonken, hiermee een eeuwig verbond voorstellend.

Artikel V. De seksuele verantwoordelijkheden en rechten van de Meesteres

 1. De Meesteres heeft het recht om seksuele diensten van de slaaf te krijgen op bevel, op elk tijdstip of plaats.
 2. De Meesteres gaat akkoord met het gebruik van de slaaf als toiletslaaf, voor de opvang van alleen haar urine, ten minste eens per week, of zo vaak en op welke manier dan ook als het de Meesteres uitkomt.
 3. De Meesteres gaat akkoord met het vastbinden en blinddoeken van de slaaf, minimaal een uur, minstens eens per week, of zoals het de Meesteres uitkomt.
 4. De Meesteres gaat akkoord met het neuken van haar slaaf met een (voorbind) dildo, minstens eens per week, of zoals het haar uitkomt.
 5. De meesteres gaat akkoord met het zwaar straffen van de slaaf bij een grove overtreding door middel van naalden door de slaaf zijn tepels, pik en balzak, het aantal is onbeperkt en afhankelijk van de zwaarte van de overtreding van de slaaf. Genade is tijdens deze straf niet van toepassing.
 6. Indien sprake is van een zeer zware overtreding is de meesteres gemachtigd in plaats van naalden vishaken (zonder weerhak) te gebruiken, waaraan gewichten kunnen worden gehangen. De vishaken mogen in combinatie met naalden worden gebruikt. Het minimale aantal haken is vijf, het gebruik van naalden is onbeperkt
 7. De meesteres zal de slaaf toestemming geven om met zijn tong haar kontgaatje te reinigen zo vaak als het haar uitkomt.
 8. De Meesteres gaat akkoord met het oefenen van het plaatsen van cock-ring en tepelklemmen op de slaaf totdat zij daarin volleerd is.
 9. De Meesteres gaat akkoord met, dat als zij een andere cyberslaaf neemt, dit een belangrijke gebeurtenis is en dat zij dit zal bespreken met haar slaaf, zodat hij goed begrijpt dat hij nog steeds haar eerste slaaf is en dat haar liefde, respect en genegenheid voor hem onveranderd is.

Artikel VI. Beperkingen

 1. De volgende gebieden zijn niet bespreekbaar voor zowel slaaf als Meesteres:
  1. Geen drugs.
  2. Geen fecaliën
  3. Geen open vuur.
  4. Geen blijvend lestel (castratie e.d.)
  5. Geen naalden dwars door de eikel, ballen en pik van de slaaf.
  6. Geen verstikkingsspelletjes
  7. De slaaf niet langer dan 10 minuten ondersteboven te hangen
 2. Binnen deze beperkingen en alleen als de Meesteres aan het spelen is met de slaaf, ziet de slaaf af van safe-woorden.
 3. Als de slaaf wenst te experimenteren met bovenstaande gebieden met uitzondering van (a - b - c - f) zullen de volgende safe-woorden van toepassing zijn:
  1. Rustig - rustig aan doen.
  2. Stop - stoppen.
  3. Genade - sein van de slaaf om harder te worden gestraft.
  4. Ik smeek u, sein van de slaaf om extra naalden te gebruiken.

Dit contract mag, na ondertekening, enkel en alleen door de Meesteres opgezegd worden.

Na dit contract gelezen te hebben, onderteken ik vrijwillig en zonder dwang:
Meesteres ........,


Na dit contract gelezen te hebben, onderteken ik vrijwillig en zonder dwang:
Slaaf ..........,


Datum 20-12-200…..

Bijlage: regels

De Meesteres zal gewoon zeggen slaaf je moet je houden aan "x" (waarbij x voor een van onderstaande regels staat).

 1. "vrij":
  De slaaf is volledig vrij van beperkingen opgelegd in dit contract en mag zich als vrij man (binnen de beperkingen die gelden in een man vrouw relatie) gedragen.
 2. "Publiek":
  De slaaf zal de Meesteres in alles gehoorzamen tenzij dat niet mogelijk is vanwege maatschappelijke omstandigheden. De slaaf is het niet toegestaan om plannen of andere sociale verplichtingen aan te gaan mits deze werk gerelateerd zijn. Als hij niet in het bijzijn van de Meesteres is zal hij zich gedragen als een normaal persoon, en hij zal niet flirten, geen andere vrouwen begeren en niet masturberen tot een orgasme.
  Deze regel is van toepassing tijdens het gewone dagelijks leven.
 3. "standaard"
  De slaaf zal de bevelen van zijn Meesteres gehoorzamen zonder tegenspraak. De slaaf zal op z'n minst een halsband dragen. Dit zal de normale gang van zaken zijn in het privé-leven, als er geen andere bij zijn. Het is de slaaf toegestaan om zijn Meesteres aan te spreken op de volgende manier ?. Het is de slaaf toegestaan om te spelen met zichzelf, maar zonder klaar te komen behalve met toestemming en in het bijzijn van zijn Meesteres.
 4. "onderdanig"
  De slaaf zal de bevelen van zijn Meesteres gehoorzamen zonder tegenspraak. De slaaf zal op z'n minst een halsband dragen. De slaaf zal zijn Meesteres aanspreken met Meesteres. Deze regel is van toepassing als de slaaf en Meesteres alleen zijn. Het is de slaaf niet toegestaan zijn genitaliën aan te raken met een seksueel doel zonder toestemming van de Meesteres.
 5. "slaaf"
  De slaaf zal de bevelen van zijn Meesteres gehoorzamen zonder tegenspraak. De slaaf zal op z'n minst een halsband dragen. Als de slaaf wenst te spreken zal hij zijn Meesteres om toestemming vragen op de volgende wijze: Permissie om te spreken Meesteres?.
  Deze regel geldt altijd in privé- en in spel-omstandigheden.
 6. "volledig"
  De slaaf is stil tot er een vraag gesteld wordt, hij zal dan antwoorden in de derde persoon alsof hij geen sekse heeft. De slaaf zal zich gedragen alsof hij geen persoon is maar een ding, een speeltje om mee te spelen en aan de kant te gooien. De slaaf zal op z'n minst een halsband dragen.
  Deze regel is bedoelt voor het meest intense spel en is nog zeldzamer dan regel 1.

Bijlage: Posities

De posities zijn bedoeld voor het inspecteren van de slaaf.
De Meesteres zal gewoon zeggen "positie x" (waarbij x staat voor een van onderstaande posities).

 1. "presenteer"
  De slaaf gaat met zijn voeten ongeveer 90 cm uit elkaar staan, zijn handen achter zijn hoofd, vingers in elkaar gestrengeld.
 2. "laat zien"
  De slaaf knielt met wijd gespreide benen en leunt achterover om zijn genitaliën te laten zien met zijn armen omhoog.
 3. "geef bloot"
  De slaaf knielt met wijd gespreide benen, hoofd en schouders op de grond, met armen op zijn rug.
 4. "geef over"
  De slaaf knielt met wijd gespreide benen, hoofd en schouders op de grond en beide handen in zijn nek.
 5. "enkels"
  De slaaf bukt voorover en pakt zijn enkels, bereidt zich voor op straf.
 6. "steun"
  De slaaf leunt met gespreide benen tegen een aangegeven object aan en bereidt zich voor op straf (met het rietje of zweep).
 7. "slaag"
  De slaaf staat met gespreide benen en de armen omhoog. De polsen vastgebonden zodat hij opgehangen kan worden, en bereidt zich voor op straf (met het rietje of zweep).
 8. "service"
  De slaaf knielt in voorbereiding anale service te verlenen aan de Meesteres.
 9. "toilet"
  De slaaf gaat op zijn rug liggen en opent zijn mond om als toilet te dienen en de kostbare urine van de meesteres tot de laatste druppel tot zich te nemen. Tevens dient hij het paradijs van de meesteres met zijn tong en lippen te reinigen indien gewenst. Als de meesteres het behaagd om de slaaf te berijden en de slaaf komt in de meesteres klaar, dan dient hij al het slavenzaad in zijn mond op te vangen en de meesteres zo grondig te reinigen dat er geen druppel achterblijft in het paradijs van de meesteres. De meesteres kan tevens eisen dat de slaaf haar bilnaad en kontgaatje reinigt.


78 Deelnemers op de site. 20585 Actieve deelnemers. 550 bezoekers.